Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Cloenda del II Campus Oficial FC Barcelona-Sport d’Estiu de Blanes.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/09/2013 11:30:15 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Barça1Cloenda del II Campus Oficial FC Barcelona-Sport d’Estiu de Blanes.

Hi ha hagut 110 participants procedents de Rússia, Mèxic, Veneçuela, Perú, Itàlia, Holanda i Bèlgica, entre d’altres, així com d’arreu de Catalunya i de l’Estat Espanyol.

El passat cap de setmana va finalitzar al camp municipal de futbol de Can Borell de Blanes la segona edició consecutiva del Campus Oficial FC Barcelona-Sport que s’ha fet durant aquest mes de juliol. L’estada esportiva s’ha acollit de nou a Blanes després que el passat mes de juny l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, i el director del diari Sport, Joan Vehils, van signar un conveni de col·laboració.

El Campus Oficial FC Barcelona-Sport, destinat a esportistes nacionals i internacionals, s’ha fet a Blanes de l’1 al 6 de juliol de 2013 i en aquesta segona edició hi ha hagut 110 participants (109 nois i 1 noia) de 6 a 14 anys, provinents de països prou diversos: Rússia, Mèxic, Veneçuela, Itàlia, Bèlgica, Holanda i Perú, entre d’altres, així com de diverses localitats d’arreu de Catalunya i de l’Estat Espanyol.

També hi han participat 11 jugadors de Blanes, un dels quals va obtenir la seva estada de franc mitjançant un sorteig que es va fer entre els joves futbolistes del municipi, ja que aquest era un dels punts inclòs al conveni signat entre els organitzadors i l’Ajuntament de Blanes. Un altre aspecte que es recollia al conveni ha estat que tant els participants com el personal tècnic s’havia d’allotjar en hotels de la població mentre tingués lloc el campus.
Cerimònia de Cloenda del Campus

Després d’estar compartint experiències al Campus Oficial del FC Barcelona, els participants van culminar l’estada amb una intensa jornada que va tenir lloc dissabte passat al matí al camp de futbol de Can Borell. Després de jugar un partit entre combinats, es va fer la cerimònia de cloenda que va encapçalar el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, Xavier Marcos, i que també va comptar amb l’assistència de gran part de pares i mares, amics i familiars dels joves futbolistes.

La cerimònia es va encetar amb una fotografia de grup de tots els jugadors acompanyats dels respectius entrenadors i personal tècnic que ha estat al seu costat durant tota l’estada. Després, tots els participants van rebre sengles objectes de record del seu pas pel campus esportiu. Ho van fer a mesura que se’ls anava cridant com a membres dels respectius equips als quals pertanyien durant el campus, formacions que s’identificaven amb el nom d’algun dels actuals jugadors del primer equip del Futbol Club Barcelona.

En total, hi ha hagut 7 equips amb els noms de Messi, Neimar, Pujol, Xavi, Iniesta (on s’hi comptava precisament la única noia que ha participat al campus, l’Aina), Piqué i Alves. Finalment, també van rebre els seus respectius obsequis els nois que juguen com a porters. Per últim, des de l’organització es va agrair i felicitar als jugadors, perquè durant tots aquests dies han estat demostrant les seves habilitats futbolístiques i de fair play, recordant que no tan sols es tractava de treballar en l’aspecte esportiu sinó també, sobretot, en els valors humans que forgen el caràcter d’una persona.

Val a dir que des de l’Ajuntament de Blanes, que té el certificat de Destinació de Turisme Esportiu, s’ha destacat l’interès que té el municipi a oferir recursos i serveis d’alta qualitat adreçats a esportistes d’elit, professionals, amateurs i turistes que vulguin practicar activitats esportives a la vila. Paral·lelament, el consistori selvatà també ha tingut en compte que durant l’estiu les instal·lacions esportives han finalitzat els seus entrenaments i competicions de lliga, per la qual cosa tenen una baixa ocupació.

A banda del municipi de Blanes, aquest estiu el Campus del Barça també s’haurà allotjat a Amposta, Barcelona, Reus, Ribes de Freser i Tona.

Cloenda Campus FC Barcelona 2Cloenda Campus FC Barcelona 3Cloenda Campus FC Barcelona 4Cloenda Campus FC Barcelona 5okCloenda Campus FC Barcelona 6 okCloenda Campus FC Barcelona 7okCloenda Campus FC Barcelona 8Cloenda Campus FC Barcelona 9okCloenda Campus FC Barcelona 10Cloenda Campus FC Barcelona 11ok

Data de realització: 07/09/2013 | Data de la darrera actualització: 07/11/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300