Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Medalla d’Or per l’Escletxa de Blanes al Dance World Cup


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 07/18/2013 05:34:14 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Escola Dansa EsclatMedalla d’Or per l’Escletxa de Blanes al Dance World Cup

El grup de dansa de l’Esclat també ha aconseguit sengles medalles de plata i bronze, així com destacades posicions en diverses modalitats al campionat celebrat al Regne Unit

La representació blanenca que a principis de juliol va participar al Dance World Cup celebrat al Brigthon Dome Concert Hall ha tornat del Regne Unit portant a la maleta una col·lecció completa de medalles, així com destacades posicions aconseguides en diverses modalitats de dansa. El grup de dansa Escletxa estava format per dotze ballarins i ballarines, que han obtingut una medalla d’or en la modalitat hip-hop-street-dance, una medalla de plata en duets de ballet clàssic i una medalla de bronze en grups de dansa contemporània i moderna.

D’altra banda, també han aconseguit tres quartes posicions en la modalitats de solo masculí de ballet clàssic, solo masculí de contemporani, així com duo i trios de contemporani. Igualment, es va assolir un sisè lloc en la modalitat de solo femení de ballet clàssic, un vuitè en solo femení de dansa contemporània i una setzena plaça en duo i trios de contemporani.

Poder participar a la competició ha significat pel grup de dansa blanenc una experiència que l’ha ajudat a estrènyer lligams entre les escoles dels diferents estats participants, així com conèixer joves ballarins i ballarines d’arreu del món. En aquest sentit, el professorat d’altres escoles que van participar a la competició va elogiar l’originalitat de les peces de ball presentades per la representació blanenca.

foto grup Escletxa





Data de realització: 07/18/2013 | Data de la darrera actualització: 07/19/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300