Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit de públic en el tret de sortida de l’Ensorra’t, l’Escenari Jove de la Festa Major


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 07/21/2013 11:42:54 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FestaMajor2013_FÈxit de públic en el tret de sortida de l’Ensorra’t, l’Escenari Jove de la Festa Major

El recinte de concerts que va estrenar ubicació a la platja l’any passat, ha allargat la programació fins a vuit nits, que inclouen als grups “Albertucho”, “El niño de la hipoteca” i “Los Barrankillos”, entre d’altres

La nit d’ahir dissabte ha significat el tret de sortida de l’Escenari Jove de la Festa Major de Blanes situat del passeig de Mar, a tocar de la platja, que allotjarà concerts adreçats principalment al públic jove. Es tracta de l’Ensorra’t, l’escenari que es va estrenar l’any passat i que ara ha passat a anomenar-se així en al·lusió a què els assistents escolten la música a la platja.

Un altre canvi qualitatiu que hi ha hagut són les dimensions de l’escenari, que ha augmentat de superfície. La primera nit de concerts ja va ser un èxit de públic, amb les actuacions dels grups Escote, Abeja Reina i el plat fort amb Albertucho y el Trio del Capitán Cobarde. Enguany s’ha ampliat el nombre de nits en què funcionarà l’Ensorra’t, de manera que n’hi haurà 8 enlloc de les 5 que van haver al 2012.


La programació d’aquest espai ha estat dissenyada pel Grup de Treball de l’Escenari Jove, format per un total de 12 entitats culturals i juvenils del municipi, així com per joves a títol individual. Els concerts tindran lloc del 20 al 27 de juliol, i es podrà comptar amb una nit d’escena local on participaran diferents grups de Blanes.

Les actuacions posen l’accent en la música electrònica, rock mestís, skà, reggae i altres ritmes festius. Entre els grups convidats destaca la presència de Buhos, El niño de la hipoteca, Jah Provides, Alamedadosoulna i Los Barrankillos.


La nit d’avui diumenge serà el torn de la Fat Beach Party, una festa que començarà a les sis de la tarda amb una gran varietat d’estils musicals: Dancehall & Reggae, Mombhatoon, D’N’B & Jump Up, D’N’B & Raggajungle, Elektro & Glitchop, Elektrobreaks-Bassline i Elektrobreaks. Cada estil estarà representat per grans DJ’s: Benjamini/Jangala; Mumu 334/Boombox Crew; Klaw/Chunky’s; Chakro/Jangala; Gollum/B.C.S.; Karlixx/Breakstorm & Subtation; Serious/Blau Team; Junglebwoy/B.C.S.; i Randy/Soundpreeasure·Breakstorm.

Salt qualitatiu en l’oferta d’activitats per als joves

L’objectiu que es vol aconseguir és fer un salt qualitatiu en la programació de concerts i activitats dirigides al col·lectiu juvenil per consolidar l’Ensorra’t com el nou punt de trobada dels joves durant la Festa Major. Es tracta de fer-lo més proper i atractiu per aquest públic així com a la població en general.


D’altra banda, a través de la gestió de la barra de bar que hi ha a l’Escenari Jove, a càrrec de diverses entitats, també es vol combatre la manca de recursos econòmics que pateixen i així poder autogestionar al màxim les activitats pròpies. Per a les consumicions de begudes cal comprar el got de plàstic de l’Ensorra’t, que des d’ahir dissabte ja ha passat a ser un dels distintius d’aquest recinte.

Per a la gestió de la barra hi ha una acció conjunta d’aquests col·lectius: Brave Coast Sound, Nuevas Generaciones, Espai Jove Alternatiu, AEiG Pinya de Rosa, Associació Amics de la Cultura Asiàtica, Colla de Diables Sa Forcanera, JERC Blanes, Comissió d’Espectacles i Tallers de Morralla Espai Creatiu, Colla Gegantera, JNC , Creu Roja Joventut i Acció Cultural Es Viver.







Data de realització: 07/21/2013 | Data de la darrera actualització: 07/22/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300