Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

XI Trofeu Festa Major de Billar.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/22/2013 11:22:00 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FestaMajor2013_FXI Trofeu Festa Major de Billar.

Jugadors del Casal Benet Ribas i del Club Billar Blanes es van enfrontar en diverses partides jugades en les modalitats de liure i a tres bandes en una jornada molt animada i participativa.

El local del Club Billar Blanes, situat al Primer Casino, va acollir al llarg de tota la jornada d’ahir diumenge la onzena edició d’un esdeveniment que ha caracteritzat aquests darrers anys l’àmbit esportiu del cicle festiu que es viu a finals de juliol aquest municipi. Es tracta del Trofeu Festa Major de Billar, que des de fa 11 anys enfronta diversos jugadors de l’Associació de Pensionistes i Jubilats del Casal Benet Ribas, així com del Club Billar Blanes. Ahir van participar vuit jugadors per cadascun dels dos col·lectius.

La jornada es va encetar al matí, amb les primeres partides de billar, i es va tancar a quarts de set de la tarda amb el lliurament de trofeus tant als guanyadors com als segons classificats. Les partides es juguen individuals en les modalitats de lliure i a tres bandes.

La idea d’organitzar aquest esdeveniment esportiu va sorgir a través de dos dels membres dels dos col·lectius que hi participen: José Luis Merino des del Casal Benet Ribas i Josep Freixes des del Club Billar Blanes. La onzena edició del Trofeu Festa Major de Billar va comptar amb una bona participació d’espectadors, que van seguir atentament les diferents partides que van anar enfrontant els adversaris, que van fer gala d’un excel·lent fair play.

Els jugadors del Club Billar Blanes participen habitualment a la lliga a tres bandes de Catalunya, a segona divisió, mentre que al Casal Benet Ribas hi ha una secció de billar que sempre ha comptat amb una animada participació.

Lliurament de Trofeus

La jornada es va tancar amb el lliurament de trofeus, un acte que van encapçalar els regidors d’Acció Social i Esports de l’Ajuntament de Blanes, Susana Ramajo i Xavier Marcos respectivament, així com els presidents de les dues entitats organitzadores; Josep Sureda, de l’Associació de Pensionistes i Jubilats, i Quico Gallart, del Club Billar Blanes. Els guanyadors de les diferents partides jugades van ser els següents :

Modalitat Lliure :

- Serafín Martínez (Club Billar Blanes)
- Manel Bernabé (Casal Benet Ribas)
- Heriberto Rodríguez (Casal Benet Ribas) i Eugeni Coll (Club Billar Blanes): empatats
- José Antonio Anillo (Club Billar Blanes)

Modalitat 3 Bandes :

- Rafel Serra (Club Billar Blanes)
- Carlos Potenciano (CBB)
- Quico Gómez (CBB)
- Francisco Almendros (CBB)Data de realització: | Data de la darrera actualització: 07/22/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300