Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’espectacle d’AMA “Entre Divas” omple la plaça dels Dies Feiners.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/22/2013 02:15:19 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FestaMajor2013_FL’espectacle d’AMA “Entre Divas” omple la plaça dels Dies Feiners.

Es tracta del tercer musical que ha muntat l’Associació de Músics Amateurs de Blanes, que aquesta vegada puja dalt l’escenari coneguts cantants de tots els temps i de l’actualitat.

La segona jornada de la Festa Major de Santa Anna d’aquest 2013 ens va portar la nit d’ahir diumenge un espectacle musical que sortia dels esquemes habituals en més d’un aspecte. Per començar, els protagonistes de la vetllada eren els components d’AMA, l’Associació de Músics Amateurs de Blanes. AMA ja compta amb una llarga trajectòria al municipi no tan sols a través dels seus musicals, sinó també amb actuacions especials, com ara el grup de Gospell, o bé escenificacions com la que van oferir en motiu de l’enterrament de la sardina a les festes de Carnaval de l’any 2010.

En aquesta ocasió, AMA ens va presentar el seu tercer musical que du per nom “Entre Divas”, un títol que ja ens deixa entreveure i imaginar de què pot anar. Es tracta de la història d’una adolescent a qui envien a una residència d’estudiants per veure si aconsegueixen dominar la seva febril imaginació que la fa parlar amb artistes tant desapareguts com vius, ja que en realitat li agradaria ser cantant. Paral·lelament, val a dir que la protagonista està enamorada d’un noi, però no sap com fer-ho per cridar la seva atenció.

A partir d’aquí, un cop assegut l’argument, és quan arriba el moment de gaudir de l’espectacle perquè, amb aquesta premissa ja clara, a ningú li sorprèn començar a veure dalt l’escenari un complet repàs als grans noms de la cançó de tots els temps.

Aquest recorregut es fa a través de la recreació d’artistes ja desapareguts com ara Marilyn Monroe, Lola Flores, Whitney Houston, Sara Montiel, Rocío Jurado, Elvis Presley, Pavarotti, Frank Sinatra, Nino Bravo o Rita Hayworth, però també encara vius: Barbra Streisand, Lady Gaga, Beyoncé, Cristina Aguilera, Tina Turner, Mariah Carey, Celin Dion o Madonna, només per citar-ne alguns. El musical va ser tot un èxit de públic, que va omplir de gom a gom tot el recinte de la plaça dels Dies Feiners on va tenir lloc.
Val a dir que totes les interpretacions les van oferir els i les cantants d’AMA amb la seva pròpia veu, sense playback, tan sols la música és gravada. Això va permetre poder escoltar versions molt potents de conegudes cançons de tots els temps, acompanyades moltes d’elles per una coreografia molt elaborada, aixecant constantment el còmplice aplaudiment del públic assistent. En total, desfilant dalt l’escenari, es van sentir les veus d’uns 30 artistes, mentre que per a la organització de tot l’espectacle sumen esforços un total de 50 persones.

Tots ells i elles estan sota la coordinació artística de la polifacètica Cristina del Pozo, que va començar la direcció dels primers assajos del musical amb els components del grup a principis d’aquest 2013. Aquesta ha estat la primera vegada que el grup AMA de Blanes s’ha estrenat participant a la Festa Major de Santa Anna, una experiència que des de l’entitat s’ha valorat d’una manera molt satisfactòria, amb l’esperança que a partir d’ara sigui una cita que passi a formar part del cicle festiu.

Per últim, val a dir que a la mitja part de l’espectacle “Entre Divas”, es van oferir dues coreografies a càrrec del “Gimnàs Èlit”, i que AMA també ha comptat amb el patrocini de les empreses Milar Blanes i Gràfiques Blanes.

Entre Divas 1Entre Divas 2Entre Divas 3Entre Divas 4Entre Divas 5Entre Divas 7Data de realització: | Data de la darrera actualització: 07/22/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300