Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Més de 2.500 persones a la Vídeofesta de Ràdio Blanes a càrrec de Club 70 Radio


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/28/2013 03:22:14 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

RadioBlanesMés de 2.500 persones a la Vídeofesta de Ràdio Blanes a càrrec de Club 70 Radio

L’emissora municipal va organitzar ahir dissabte una nit de festa que va incloure èxits musicals dels anys 70, 80 i 90 que es van poder visualitzar amb vídeo-clips projectats en una gran pantalla

Una de les novetats que va incloure el programa de la Festa Major d’ahir dissabte va ser La Videofesta de Ràdio Blanes. Aquesta ha estat la primera vegada que l’emissora municipal ha participat al cicle festiu organitzant una activitat, si bé durant molts anys va estar donant-hi suport amb programes especials que s’emetien a través del 97.7 FM.

L’objectiu a l’hora d’organitzar aquesta festa ha estat promocionar l’activitat que es continua fent actualment a l’emissora, principalment comptant amb el suport d’una setantena de col·laboradors que tenen cura de diversos programes de contingut de tota mena i per a gustos ben diversos, si bé predominen els d’àmbit musical. Es tracta de programes com Club 70 Radio, els components del qual es van fer càrrec ahir dissabte de donar contingut a La Videofesta.


Els tres conductors del programa radiofònic, Pepe Sánchez, Toni Linares i Miquel Àngel Garcia, es van encarregar des d’un quart de dotze de la nit i fins que el cos va aguantar, fins la matinada d’avui diumenge, d’amenitzar la vetllada. Ho van fer a base d’èxits dels anys 70, 80 i 90, així com alguns temes d’actualitat que també agraden als nombrosos seguidors amb què compten des de fa molts anys.

Per recordar la música que sonava més durant aquesta època, es va fer un complet recorregut pels èxits musicals que van deixar empremta en la memòria col·lectiva, a través d’un altre dels mitjans més típics de llavors: els vídeo-clips, que es van anar projectant al llarg de la festa en una pantalla de grans dimensions que dominava l’escenari.

Públic de totes les edats, majoritàriament format per aquells qui ja van vibrar fa uns quants anys amb els èxits musicals que es van sentir ahir, no van perdre’ls la ocasió de reviure aquelles sensacions, en un esdeveniment que va comptar amb una gran assistència de públic; més de 2.500 persones. D’altra banda, els oients de Ràdio Blanes que ahir van tenir mandra de baixar fins el centre per participar a la festa, la van poder viure i sentir al dial del 97.7 FM i en streaming a través de la web de l’emissora: www.radioblanes.cat , ja que es va oferir en directe a través d’aquests dos mitjans.

Club 70 Radio, un dels programes més veterans de Ràdio Blanes

Club 70 Ràdio va iniciar les emissions a Ràdio Blanes farà 20 anys amb un programa que s’emetia les tardes del dissabte i que aviat va saltar des del dial a les nits d’oci nocturn del territori gironí amb festes que organitzaven coincidint amb dates assenyalades. No tan sols per celebrar l’acabament de temporada, sinó també per la revetlla de Sant Joan o, sobretot, per cap d’any.


Fa pocs anys van deixar d’emetre el programa i des d’aquest 2013 han reprès la seva col·laboració amb Ràdio Blanes, aquesta vegada els dissabtes de 12 a 13 del migdia, amb renovades energies i carregats de nous projectes. De fet, d’ençà que han retornat amb el seu programa radiofònic, ja van organitzar fa pocs mesos una festa a un conegut local nocturn de la vila que, com és habitual, va ser un èxit de públic.

Un dels moments culminats de La Vídeofesta va ser quan el públic va il·luminar tot el recinte de la plaça dels Dies Feiners amb bengales mentre sonava la cançó Himno de la alegría, de Miguel Ríos. També va ser molt especial quan va sonar un tema que igualment es pot qualificar d’himne per a molts, el Boig per tu de Sau, que es va projectar a la gran pantalla amb la lletra de la cançó sobre-impresa perquè tothom pogués corejar-la.

Data de realització: 07/28/2013 | Data de la darrera actualització: 07/28/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300