Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Destacada actuació de Fran Zurita a la Volta Ciclista a Sevilla


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/31/2013 05:39:54 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes_EsportiuDestacada actuació de Fran Zurita a la Volta Ciclista a Sevilla

El ciclista blanenc va guanyar la segona etapa de la “Vuelta a Sevilla” disputada el passat cap de setmana i va acabar la cursa situat a la segona plaça de la classificació general

El ciclista blanenc s’ha apuntat aquest darrer cap de setmana un nou èxit al seu llarg palmarès esportiu. Ho ha fet a la 8a Challenge Vuelta a Sevilla, on Fran Zurita va guanyar la segona etapa de 109 quilòmetre que tenia sortida i arribada a la plaça Altozano de la capital andalusa.

Durant la mateixa competició, Zurita també va aconeguir una altra destacada actuació a la primera etapa clàssica de Santa Ana, que té sortida i arribada a la població de Dos Hermanas. En aquesta ocasió, es va classificar a la cinquena posició, resultat que afegit a la victòria aconseguida a la segona etapa, li va servir per merèixer la segona plaça de la general de la prova.El proper compromís esportiu de Fran Zurita arribarà d’aquí a dues setmanes, a mitjans d’agost, amb la disputa de la Vuelta a Toledo i la Vuelta a Ávila, dues altres curses clàssiques del calendari ciclista amateur.

Data de realització: 07/31/2013 | Data de la darrera actualització: 08/01/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300