Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El nedador blanenc Guillem Pujol, Campió d’Europa.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/31/2013 09:46:51 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

fragment logotip ciutat esportiva de Blanes (sports)El nedador blanenc Guillem Pujol, Campió d’Europa.

El jove esportista blanenc s’ha penjat l’or europeu al campionat disputat a Turquia, tot just uns dies després que també havia aconseguit el bronze al Campionat d’Europa celebrat a Holanda.

Guillem Pujol Belmonte s’ha proclamat Campió d’Europa infantil de natació en aigües obertes després de guanyar la cursa disputada a Darica-Kocaeli (Turquia) i que va tenir lloc aquest passat cap de setmana. La travessia tenia una distància de 5 quilòmetres, que el nedador blanenc va aconseguir acabar amb un temps de 59:49, millorant la seva anterior marca assolida al Campionat d’Espanya celebrat al mes de juny, quan va fer el recorregut en 1:00:06.
La prova celebrada en aigües turques va estar marcada per la presència de meduses i algues al llarg del seu recorregut. Val a dir que Guillem Pujol va ser a Turquia formant part de la selecció espanyola infantil i junior. Al Campionat d’Europa van participar un total de 174 nedadors vinguts de 21 països.

Aquesta fita aconseguida a Turquia s’afegeix a l’altra guany aconseguit pel nedador blanenc tot just fa uns dies a la localitat holandesa d’Utrecht. Guillem Pujol Belmonte va guanyar el bronze a la prova de 400 metres lliures al Campionat Europeu FOJE (Festival Olímpic de Joves Europeus) celebrat a mitjans d’aquest mes de juliol.

En aquest cas, l’esportista del CN Lloret va rebaixar la marca fins a 3:58:03 respecte els 3:59:97 que havia fet al Campionat d’Espanya Infantil d’hivern. Guillem Pujol també va participar a la prova de relleu de 4 x 100 metres lliures amb un temps de 52:26 a les preliminars i 52:29 a la final.Data de realització: 07/31/2013 | Data de la darrera actualització: 06/30/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300