Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Les atletes del Club Twirling Blanes triomfen al Campionat d’Europa celebrat a Suècia.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/31/2013 09:24:52 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

TwirlingBlanesLes atletes del Club Twirling Blanes triomfen al Campionat d’Europa celebrat a Suècia.

El grup sènior del CT Blanes ha guanyat la tercera posició, igual que el duet format per Maria Ridorsa i Anna Colomer en la categoria junior.

Diverses atletes del Club Twirling Blanes van ser escollides per la Federació Espanyola de Twirling per formar part de la selecció que va participar en representació de l’Estat Espanyol al Campionat d’Europa celebrat a principis d’aquest mes de juliol a Helsinborg, Suècia. De fet, la selecció espanyola estava formada en un 90% per les atletes blanenques, ja que la resta de la representació la van completar esportistes de Sant Carles de la Ràpita i l’Hospitalet.

El guany més destacat assolit per atletes del Club Twriling Blanes al Campionat Europeu de Helsinborg ha estat la tercera posició aconseguida pel grup sènior, darrera de dues de les grans potències en aquest esport, Itàlia i França. Una altra fita de les atletes blanenques la va obtenir el duet format per Maria Ridorsa i Anna Colomer, que també van guanyar el 3er lloc en la categoria junior.

Per la seva banda, Nerea Ortega, en individuals junior, també va fer un molt bon paper al Campionat d’Europa ja que, d’entre un total de 42 atletes, va classificar-se primer per a la semifinal i després a la final, on es va situar en la 10a posició. També és molt remarcable la 11a posició aconseguida per Ana Cobos en la mateixa categoria d’individuals junior, després que no va classificar-se a la final pels pèls.

A la selecció espanyola que va competir al Campionat Europeu s’hi comptaven igualment les atletes blanenques del CT Blanes Raquel Pomares, que va competir a la semifinal, i Patricia Jurado, que va fer molt bon paper, igual que les seves companyes Marina Molina en individual sènior, i el duet sènior format per Raquel Pomares i Marina Molina.

El Club Twirling Blanes compta actualment amb unes 60 atletes, està afiliat a la Federació Esportiva Catalana de Twirling, així com a la Federació Espanyola de Twriling. Diverses atletes de l’entitat han format part de la Selecció Catalana de Twirling, així com de la Selecció Espanyola, amb les quals s’han aconseguit excel·lents resultats a nivell d’Europa i del món.


Data de realització: 07/31/2013 | Data de la darrera actualització: 08/03/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300