Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

5.000 participants a la 31a Caminada Popular de la Nit de Sant Bonós, rècord absolut


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/18/2013 12:04:50 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

5.000 participants a la 31a Caminada Popular de la Nit de Sant Bonós, rècord absolut

Abans que es fes la sortida, Càritas, El Bon Samarità i Creu Roja van rebre els 2.331 € recaptats amb les inscripcions. El primer en completar el recorregut va ser l’atleta olímpic José Luís Blanco

La 31a Caminada Popular de la Nit de Sant Bonós de Blanes que es va fer ahir dissabte ha comptat enguany amb 5.000 inscrits, rècord absolut en les més de tres dècades que fa que s’organitza.

El primer en fer tot el recorregut ha estat enguany l’atleta olímpic José Luis Blanco, que va invertir poc més de 25 minuts, després que l’any passat, en la 30a edició, ja va ser el més ràpid. El corredor lloretenc, que també és conegut per organitzar la cursa de San Silvestre, la Sansi, va felicitar l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament i el Grup Fondistes Blanes per la impecable organització de la marxa.

Minuts abans que comencés la caminada, l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, Xavier Marcos, van fer el lliurament de sengles talons valorats en 777’17 € cadascun a Càritas, El Bon Samarità i Creu Roja Blanes-Lloret-Tossa. Les tres entitats tenen entre les seves finalitats l’atenció a persones sense recursos econòmics.

Arribada Jose Luis BlancoArribada Xavi MarinaSortida Caminada 1Sortida Caminada 2Sortida Caminada 3Sortida Caminada 4Sortida Caminada 5Sortida Caminada 6Talons Creu Roja Caritas i Bon Samarita

Organització de la 31a Caminada Popular Nit de Sant Bonós

La caminada va sortir a dos quarts d’onze de la nit des del passeig de Mar i va transcórrer per diversos barris de Blanes fins tornar al seu lloc d’inici després de completar els vuit quilòmetres aproximats que té de recorregut. Com sol ser habitual, entre els participants s’hi van tornar a comptar grups de familiars i amics, alguns d’ells amb cotxets de nens petits, o fins i tot acompanyats dels seus gossos.

Al llarg del recorregut hi va haver controls, serveis d’avituallament i sanitaris, i conforme anaven arribant s’anava oferint als participants síndria i aigua amb gust a llimona i poma. També se’ls oferia la possibilitat de ser atesos en un recinte delimitat per a la ocasió en cas que tinguessin alguna molèstia física. En aquest sentit, ahir la majoria d’atencions de casos relacionats amb la caminada van ser per afeccions sense gravetat, segons va informar Protecció Civil.

Per la seva banda, la Policia Local de Blanes va efectuar talls de trànsit esglaonats a diversos carrers que formen part del recorregut perquè la caminada es pogués fer amb seguretat. Les restriccions de circulació van començar a les 22’15 –un quart d’hora abans que comencés l’esdeveniment- i es van allargar fins a la finalització de la marxa popular.

Enguany el control d’arribada de tancament es va fer quan passaven pocs minuts de 2/4 d’1 de la matinada. Mentrestant, a la platja del centre de Blanes, ja hi havia nombroses persones que aprofitaven per remullar-se al mar.Data de realització: 08/18/2013 | Data de la darrera actualització: 08/19/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300