Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Concert Solidari del Rotary a benefici de Càritas


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/20/2013 05:03:03 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Rotary_logoConcert Solidari del Rotary a benefici de Càritas

Els Clubs Rotaris de Blanes i Lloret, amb el suport dels ajuntaments dels dos municipis, organitzen un concert a benefici de Càritas dissabte vinent a l’ermita de Santa Cristina

L’objectiu del concert és poder recaptar fons econòmics que es destinaran íntegrament a benefici del Banc dels Aliments de Càritas. L’entitat fa una important tasca de recolzament i promoció social a diversos grups socials en situació de precarietat i/o exclusió social, una feina que avui dia -en el context de la crisi econòmica que es pateix-, és més necessària que mai.

Aquesta és la segona edició consecutiva en què els Clubs Rotary de Blanes i Lloret uneixen esforços per organitzar aquest esdeveniment benèfic coincidint amb finals del mes d’agost. El concert tindrà lloc el proper dissabte 24 d’agost a l’ermita de Santa Cristina a partir de les 21 h. També s’oferirà un refrigeri als assistents, el preu de l’entrada serà de 25 €, i es poden adquirir anticipadament a la botiga Flors La Camèlia de Blanes.

El concert anirà a càrrec de la coneguda mezzosoprano Susanna del Saz, molt apreciada especialment en aquest racó de la Costa Brava. La cantant oferirà l’espectacle titulat “Tribut a Barbra Streisand”, presentant un complet repertori de les seves cançons més conegudes, des de “The Way We Were” fins a “Woman in Love.

Per a l’organització d’aquest concert benèfic els Clubs Rotaris de Blanes i Lloret compten amb la col·laboració dels Ajuntaments de Blanes i Lloret, l’Obreria de Santa Cristina, Espectáculos Franma, Rotaract Es Portell, Gràfiques Lloret i Flors La Camèlia.


Data de realització: | Data de la darrera actualització: 08/26/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300