Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament recorda als veïns de Blanes que estiguin alerta sobre falsos avisos sobre la qualitat de l’aigua


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/23/2013 04:45:15 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

tall d´aigua el proper dia 20-11-06L’Ajuntament recorda als veïns de Blanes que estiguin alerta sobre falsos avisos sobre la qualitat de l’aigua

Ja fa uns mesos, l’empresa Aigües de Blanes va emetre una nota informativa advertint als usuaris sobre l’actuació d’una altra empresa aliena que pot conduir a la confusió dels ciutadans

El passat mes de març l’empresa Aigües de Blanes, que gestiona el servei municipal d’abastament d’aigua potable, va emetre una nota informativa per alertar als seus usuaris sobre l’actuació d’una altra empresa privada que podia induir a la confusió de la ciutadania. Donat que aquests darrers dies s’ha tornat a detectar l’activitat d’aquesta altra societat que no té cap mena de vinculació amb l’empresa que gestiona el servei municipal a Blanes, des de l’Ajuntament s’ha volgut recordar als ciutadans que estiguin especialment alerta.

Durant el passat mes de febrer es van estar rebent a les oficines d’Aigües de Blanes, així com en altres dependències de l’Ajuntament, un gran nombre de demandes d’informació de clients del servei d’aigües. Les consultes tenien a veure amb l’oferta que els havia arribat des d’una determinada empresa –el nom de la qual induïa a confusions- per fer-los anàlisis de l’aigua de consum públic a l’interior des domicilis.


L’objectiu d’aquesta altra empresa era intentar provar de convèncer el ciutadà que l’aigua de consum públic no reunia les suficients garanties de qualitat i potabilitat previstes a la legislació vigent. Aigües de Blanes ja va informar llavors que aquesta manera de procedir obeïa exclusivament a interessos comercials, ja que utilitzava informació poc veraç per vendre equips i productes.

D’altra banda, Aigües de Blanes també va negar taxativament que tingui cap relació amb societats de nom ortogràfica i fonèticament similars al seu. Es tracta d’empreses que utilitzen aquesta pràctica poc ètica com estratègia, com a eix d’una campanya comercial per vendre productes relacionats amb el consum d’aigua domèstic.


L’empresa blanenca també va deixar clar que l’aigua que subministra és d’una gran qualitat i reuneix les condicions sanitàries i d’excel·lència regulades per llei. Això garanteix que pel consum d’aigua potable als habitatges de Blanes no es necessita en absolut cap equip que modifiqui o alteri les seves característiques, és a dir: que no necessita de cap tractament abans de ser consumida.

Per a més informació, el telèfon de contacte d’Aigües de Blanes és 972-331-203Data de realització: | Data de la darrera actualització: 09/09/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300