Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els comerciants liquiden l’estoc de l’estiu a “La Botiga al Carrer”


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/24/2013 11:33:58 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Els comerciants liquiden l’estoc de l’estiu a “La Botiga al Carrer”

Centenars de persones han gaudit de la jornada de compres a l’aire lliure aprofitant els descomptes que oferien la cinquantena d’establiments que han participat en l’experiència

Els comerciants de Blanes van liquidar dissabte gairebé tot l’estoc que els quedava de la temporada d’estiu a la nova edició de La Botiga al Carrer que va tenir lloc durant tota la jornada del dissabte. Centenars de persones van gaudir d’un dia complet de compres a l’aire lliure aprofitant els grans descomptes que oferien els establiments. Molts clients també van aprofitar per equipar als seus fills per a l’imminent inici del curs comprant material escolar i roba a preus molt assequibles.

A la cinquantena de parades que es van instal·lar als carrers més cèntrics de Blanes es van vendre articles de gran qualitat amb descomptes de fins al 70% en algunes botigues. Preferim rebaixar molt el preu i vendre-ho tot, enlloc de guardar-ho al magatzem per l’any vinent”, comentaven dissabte passat molts dels comerciants que van participar en l’experiència.


A les parades que hi havia instal·lades al nucli històric del municipi els clients podien trobar productes de tot tipus, sobretot roba de vestir i esportiva, però també molts complements per a totes les edats, bijuteria i sabates per a grans i petits. A més, les perfumeries van posar a la venda els productes de l’estiu a preus molt rebaixats -tant de cosmètica com cremes de bronzejar- i també es podia comprar parament de la llar amb descomptes espectaculars. Pel que fa a l’alimentació, els pastissos i els pans fets al forn van ser els que van tenir més èxit.


La pluja caiguda a última hora del vespre al municipi va fer escurçar la jornada de vendes gairebé una hora, tot i que els comerciants estaven igualment satisfets, ja que la major part del dia es va mantenir sense cap contratemps meteorològic malgrat les previsions de tempestes. La Botiga al Carrer és una de les nombroses activitats que es realitzen al llarg de l’any per dinamitzar el centre de la localitat i està co-organitzada per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) i l’Ajuntament de Blanes.


Data de realització: 08/24/2013 | Data de la darrera actualització: 08/26/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300