Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Curs Intensiu d’Iniciació al Voluntariat a Blanes.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/09/2013 01:35:34 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Curs Intensiu d’Iniciació al Voluntariat a Blanes.

Els assistents rebran un certificat expedit per la Generalitat de Catalunya. El curs està organitzat per la ONG blanenca “El Bon Samarità” i es farà durant dos dissabtes d’aquest setembre.

L’entitat blanenca “El Bon Samarità” ha organitzat un curs intensiu sobre iniciació al voluntariat que es farà en dues jornades d’aquest mes de setembre, tots dues coincidint en dissabte. Més concretament, el curs està previst que es faci els dies 21 i 28 de setembre, i els seus assistents rebran un certificat expedit per la Generalitat de Catalunya.

El president d’El Bon Samarità, Jaume Torrado, ha explicat: “Els estralls de la crisi estan deixant una part molt important de la nostra societat en risc d’exclusió social, per això la feina que desenvolupa el voluntariat s’ha convertit en un dels pilars més significatius en aquesta lluita titànica per minimitzar el patiment de les persones”. En aquest sentit, Torrado ha remarcat que, al mateix temps que creix la demanda de la tasca del voluntariat, també ho fa la necessitat que aquests homes i dones puguin desenvolupar la seva feina d’una manera més eficient, d’aquí va sorgir la idea d’organitzar cursos formatius.

L’objectiu de l’entitat és organitzar periòdicament cursos específics per a la formació del voluntariat. Pel que fa a aquest primer curs d’iniciació que es farà els dies 21 i 28 de setembre, el primer dia l’horari serà de 16 a 20 h i el segon de 10 a 14 h i de 15’30 a 19’30 h. Està pensat perquè hi puguin participar un mínim de 30 alumnes, i es tractaran temes com ara l’organització, el treball en equip, les funcions i els nivells d’intervenció; les motivacions del voluntariat o bé el marc legal del voluntariat, amb els seus drets i deures.

El cost és de 12 € per alumne, i el lloc on es farà és a l’Auditori del Centre Cristià FEAM de Blanes, situat a l’avinguda de l’Estació 70-72, Nau 17. Per a més informació: Tel. 972 352 676, www.bonsamarita.org i info@bonsamarita.orgData de realització: 09/09/2013 | Data de la darrera actualització: 09/09/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300