Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’alcalde i el conseller Felip Puig inauguren la 1a Fira del Vehicle d’Ocasió, amb més de 250 ofertes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/20/2013 08:28:14 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’alcalde i el conseller Felip Puig inauguren la 1a Fira del Vehicle d’Ocasió, amb més de 250 ofertes

La fira, amb una superfície de 14.000 m2, es podrà visitar durant tot el cap de setmana fins a les 20 del vespre i s’espera que rebi molts visitants a la recerca de vehicles a preus més assequibles

L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, acompanyat del conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig, han presidit aquesta tarda la inauguració de la 1a Fira del Vehicle d’Ocasió que s’ha posat en marxa avui divendres.

Organitzada per l’Ajuntament de Blanes, la 1a Fira del Vehicle d’Ocasió inclou una ampla i atractiva oferta, amb més de 250 vehicles que disposen de totes les garanties -amb qualitat mínima de quilòmetre zero o d’ocasió-, i matriculats amb una antiguitat màxima de set anys.

Els visitants poden triar entre 14 marques que hi ha representades, amb models de cotxes que inclouen els principals segments com ara turismes, vehicles industrials, híbrids, familiars, esportius, berlines de representació, joves, monovolums, 4 x 4 i molts d’altres.

Un nou espai d’oportunitats per reactivar l’economia local

El recinte firal ocupa una superfície de 14.000 m2 i està situat a l’esplanada del costat de l’antic pavelló d’esports dels Pins, a tocar del centre. Aquest emplaçament facilita que el públic que assisteixi a la fira també pugui acostar-se tot passejant al nucli comercial de la vila.

Els visitants poden arribar fins a la mateixa fira en cotxe i aparcar de forma gratuïta al seu costat, ja que la zona blava que hi havia a l’esplanada durant l’estiu ja ha deixat de funcionar. El nou aparcament gratuït del centre/pins es va asfaltar abans de l’estiu, està en òptimes condicions, compta amb una superfície total d’uns 40.000 m2, i té una capacitat per a unes 600 places de vehicles.

Precisament aquest és un dels aspectes que ha destacat l’alcalde de Blanes durant el seu parlament inaugural: “Ens trobem en un nou espai d’oportunitats per Blanes, un lloc que reuneix característiques immillorables. Està ubicat al centre de Blanes, els terrenys estan en perfectes condicions i hi ha espai més que suficient com perquè s’hi allotgin esdeveniments de qualitat que, a més, disposen d’una superfície d’aparcament gratuït al seu costat”.

Seguint aquesta línia, Josep Marigó també ha remarcat: “Seguirem treballant per continuar trobant noves oportunitats, nous projectes que permetin complir a l’hora dos objectius cabdals: reactivar l’economia local i fomentar la creació de llocs de treball”.

Les vendes de cotxes d’ocasió han augmentat un 16’4% a Girona

Segons dades de Faconauto, la Federació d’Associacions de Concessionaris d’Automòbils, el primer semestre de 2013 ha estat un bon any a Catalunya, ja que s’han tancat 134.338 operacions, un 6’6% més respecte el mateix període de l’any anterior. Amb aquesta xifra, Catalunya suposa el 16’6% del global de vehicles d’ocasió venuts arreu de l’estat espanyol.

A la província de Girona s’hi van tancar 15.576 operacions durant el mateix semestre, per la qual cosa les comarques gironines s’erigeixen com les més dinàmiques, ja que registren el major creixement amb un 16’4% respecte del primer semestre de l’any 2012. Més encara en comparació al 10’2% o el 6’6% de Lleida i Tarragona respectivament, o l’índex encara més contingut de Barcelona, amb un 4’8%.


Ernest Plana, portaveu dels expositors i president de Corve -Associació d’Empresaris de Comerç i Reparació de Vehicles i Embarcacions de comarques gironines- i de Foeg -Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona-, ha valorat positivament la iniciativa de l’Ajuntament de Blanes d’organitzar aquest esdeveniment. En aquest sentit, Plana també ha explicat que la 1a Fira del Vehicle d’Ocasió de Blanes contribueix a recolzar i donar un major impuls a un sector que que ja està començant a remuntar, tant pel que fa a la venda de vehicles nous com d’ocasió.

La 1a Fira del Vehicle d’Ocasió de Blanes inclou la presència de 10 empreses concessionàries que tenen la seva seu a Blanes, així com en d’altres municipis de la seva àrea d’influència: Automoció i Serveis del Nord-Est, Grup Andreu Japand 21, Blanes Móvil, Angel Blanch, Garatge Plana, Autobrava, Bravauto, Maresmòvil, Covesa Vehículos i Automòbils Misse.


Un esdeveniment per gaudir-lo amb tota la família

Amb l’objectiu que la 1a Fira del Vehicle d’Ocasió sigui un esdeveniment perquè el gaudeixi tota la família, el recinte firal inclou un espai lúdic totalment gratuït perquè la canalla s’hi entretingui. Es tracta d’uns inflables que estaran en marxa coincidint amb l’horari de la fira, durant tot el cap de setmana.

La 1a Fira del Vehicle d’Ocasió s’ha posat en marxa avui divendres i estarà en funcionament durant tot el cap de setmana des de les 10 del matí i fins les 8 del vespre de manera ininterrompuda.Data de realització: 09/20/2013 | Data de la darrera actualització: 09/24/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300