Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Uns 4.500 visitants i 52 cotxes venuts a la 1a Fira del Vehicle d’Ocasió.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/23/2013 10:29:22 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Uns 4.500 visitants i 52 cotxes venuts a la 1a Fira del Vehicle d’Ocasió.

Els expositors creuen que l’èxit d’aquesta primera edició facilita que l’any vinent es pugui consolidar com la fira de referència en aquesta zona, on hi ha un bon potencial a tenir en compte.

Durant els dos dies i mig que ha estat en funcionament la 1a Fira del Vehicle d’Ocasió –la tarda del divendres 20 i el cap de setmana del 21 i 22 de setembre durant tot el dia- s’han fet un total de 52 vendes, una xifra que des de l’organització es considera molt positiva tenint en compte les característiques d’aquest esdeveniment. Això és perquè, segons les previsions avançades divendres passat pels expositors en base a la seva experiència, s’havia estimat entre 20 i 30 el nombre total de vehicles que s’aconseguirien vendre.A aquesta xifra total, encara caldrà sumar les futures vendes que es podran fer properament en base a les atencions a clients potencials que s’han estat fent al llarg de tot el cap de setmana. Es tractava de persones que s’han interessat per diversos models de vehicles, així com pel seu finançament. En aquest sentit, la xifra aproximada de visitants que hi ha hagut se situa al voltant de les 4.500 persones.

Rafel Roca, portaveu dels expositors -10 empreses concessionàries amb seu a Blanes i poblacions de la rodalia-, ha explicat: “Nosaltres fem un balanç positiu perquè ha vingut molta més gent de la que ens imaginàvem, i això ha facilitat que hàgim pogut fer un bon nombre de vendes”. Respecte la possibilitat de donar continuïtat a l’experiència que s’ha fet a Blanes en base a l’èxit obtingut, Roca ha avançat: “Jo crec que seria positiu mirar de consolidar-la de cara a l’any vinent, perquè una fira d’aquestes característiques no se’n fa actualment en aquesta zona, i hi ha un potencial molt important a tenir en compte”.

Organitzada per l’Ajuntament de Blanes, la 1a Fira del Vehicle d’Ocasió ha inclòs una ampla i atractiva oferta, amb més de 160 vehicles -16 per expositor- de diversos models d’un total de 14 marques. Tots els vehicles en exposició disposaven de totes les garanties -amb qualitat mínima de quilòmetre zero o d’ocasió-, i matriculats amb una antiguitat màxima de set anys.


Èxit de la 1a experiència en aquest nou espai de referència

L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, també ha fet una valoració positiva del primer esdeveniment que s’ha fet en aquest indret que divendres passat, en motiu de la inauguració de la fira, va qualificar com de “nou espai d’oportunitats”.

Marigó ha remarcat: “Estem convençuts que això tindrà futur. Hem començat per aquesta fira perquè, per les seves característiques, necessita molt espai, i aquí n’hi ha, i a més a tocar del centre. Ara, el Departament de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament ja està treballant en d’altres possibilitats que també anirien lligades a una major utilització de l’antic pavelló municipal d’esports”.

D’altra banda, l’alcalde també ha destacat que un altre dels efectes positius que ha tingut la 1a Fira del Vehicle d’Ocasió és que, al coincidir amb el pont de les festes de la Mercè de Barcelona, hi ha hagut molta gent que haurà tingut l’oportunitat i el temps per poder venir a Blanes: “Després de la Diada, ens interessa allargar una mica més la temporada durant el setembre. Per tant, hem de buscar els moments, les activitats i les accions que facin possible que la gent estigui més dies aquí a Blanes”.

El recinte firal ha ocupat 14.000 m2 d’una superfície total d’uns 40.000 m2 que té l’esplanada, i amb capacitat per a unes 600 places de vehicles. Els visitants han pogut arribar fins a la mateixa fira en cotxe i aparcar de forma gratuïta al seu costat, ja que la zona blava que hi havia durant l’estiu va deixar de funcionar diumenge passat. El nou aparcament gratuït del centre/pins es va asfaltar abans de l’estiu, està en òptimes condicions i aquest emplaçament facilita que el públic que assisteixi a la fira també pugui acostar-se tot passejant al nucli comercial de la vila.

Comptant amb la previsió que, entre els visitants que anirien a la fira, també hi hauria famílies que vindrien acompanyats de la canalla, s’ha habilitat una activitat pensada expressament per a ells que ha estat molt concorreguda. Es tractava d’un espai lúdic totalment gratuït perquè els nens i nenes s’entretinguessin amb un inflable que –com no podia ser d’una altra manera- estava ambientat amb la mateixa temàtica de la fira.

La 1a Fira del Vehicle d’Ocasió de Blanes ha inclòs la presència de 10 empreses concessionàries: Automoció i Serveis del Nord-Est, Grup Andreu Japand 21, Blanes Móvil, Angel Blanch, Garatge Plana, Autobrava, Bravauto, Maresmòvil, Covesa Vehículos i Automòbils Misse.

1a Fira Vehicle Ocasio 011a Fira Vehicle Ocasio 021a Fira Vehicle Ocasio 031a Fira Vehicle Ocasio 041a Fira Vehicle Ocasio 051a Fira Vehicle Ocasio 061a Fira Vehicle Ocasio 081a Fira Vehicle Ocasio 091a Fira Vehicle Ocasio 101a Fira Vehicle Ocasio 111a Fira Vehicle Ocasio 12Data de realització: 09/23/2013 | Data de la darrera actualització: 09/30/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300