Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Creu Roja organitza una passejada per l’alimentació infantil


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/20/2013 01:41:15 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CreuRojaCreu Roja organitza una passejada per l’alimentació infantil

Es farà el proper diumenge 24 de novembre, sortirà a les 10 del matí des de l’Esplanada del Port i farà un recorregut fins al final del Passeig de S’Abanell

L’Assemblea de Creu Roja de Blanes-Lloret-Tossa s’ha sumat a la campanya que s’ha organitzat arreu de Catalunya durant aquests mesos de novembre i desembre, que proposa fer una passejada per recollir fons econòmics per destinar-los a projectes d’alimentació infantil. En total s’han organitzat 17 passejades solidàries arreu del territori català per lluitar contra la pobresa infantil.

A Blanes la passejada es farà vora al mar i tindrà lloc diumenge vinent 24 de novembre a partir de les 10 del matí. Se sortirà des de l’Esplanada del Port i es farà un recorregut fins al final del Passeig de S’Abanell, per fer després tornar al punt de partida. Per formalitzar les inscripcions es pot fer presencialment a la seu de Creu Roja -al Carrer de Sant Jaume 12-, a través de la xarxa: www.creuroja.org, o bé el mateix dia de la passejada, de 9 a 10 del matí, a l’Esplanada del Port.

El preu d’inscripció és de 5 € si es fa a títol individual i de 10 € per a grups formats per entre 3 i 6 membres (famílies o grups d’amics). Les passejades solidàries són una de les iniciatives organitzades per la Creu Roja a Catalunya en el marc de l’Aliança Humanitària per a l’alimentació infantil. Durant l’any passat, a través de diversos projectes adreçats a la infància, es van atendre més de 90.000 nois i noies arreu del territori català.

La passejada de Blanes compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes i de l’empresa Font Vella i, en cas que diumenge vinent plogui, l’activitat es traslladarà una setmana més tard: a l’1 de desembre a la mateixa hora.

Data de realització: 11/20/2013 | Data de la darrera actualització:


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300