Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Ciutat Esportiva Blanes, capital del futbol sala base


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/10/2013 06:04:35 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Ciutat Esportiva Blanes, capital del futbol sala base

Més de 800 persones, entre jugadors i tècnics d’arreu de Catalunya, han participat a la 3a edició dels Campionats Comarcals que va tenir lloc durant el passat cap de setmana

La gran festa del futbol sala català que ha tingut lloc a la Ciutat Esportiva Blanes ha comptat amb la participació de 54 seleccions, 162 tècnics i 648 esportistes. Tot això, sense comptar el gran nombre de públic que ha assistit a la 3a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala, una competició que des de la organització es considera plenament consolidada.

Organitzats per la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol amb el suport de l’Ajuntament de Blanes -així com de diverses institucions, empreses i entitats-, aquest ha estat el segon any consecutiu en què s’ha apostat perquè els campionats s’allotgessin a la Ciutat Esportiva Blanes. Més concretament, la competició va tenir lloc els dies 6 i 7 de desembre.


En aquesta nova edició dels Campionats Comarcals han participat un total de 5 categories i s’han proclamat campiones les següents seleccions: en Benjamí ho ha estat el Barcelonès Nord, seguits per la selecció d’Andorra, Maresme i Baix Llobregat. En Alevins, el campió ha estat el Baix Llobregat seguit pel Barcelonès Centre, Vallès Occidental-Sabadell i Maresme. Per la seva banda, en Infantils, el campió ha estat el Barcelonès Centre, el sotscampió Vallès Occidental-Sabadell i a la tercera i quarta places s’han situat Barcelonès Sud i Catalunya Central, respectivament.


Per últim, a la categoria de Cadets, en què competien les seleccions Femenina i Masculina, la classificació ha atorgat el títol de campiones a les jugadores d’Andorra, seguides pel Barcelonès-Vallès Occidental, Baix Llobregat-Catalunya Central i Tarragona-Terres de l’Ebre. En Cadets Masculí la selecció campiona ha estat la de la Catalunya Central, els sotscampions Barcelonès Centre, i en tercera i quarta posicions s’han situat Vallès Occidental-Sabadell i Maresme, respectivament.

Al llarg dels dos dies en què han tingut lloc els Campionats Comarcals de futbol sala, les grades de la Ciutat Esportiva Blanes han comptat amb la presència de nombrosos visitants relacionats amb aquest esport, així com de conegudes cares del món del cinema i la televisió. Així, no s’han perdut detall jugadors professionals de la Lliga Nacional de Futbol Sala, com ara Javier Rodríguez, del Kuwait Sporting Club; o bé l’equip de del Marfil Santa Coloma. Tampoc s’han volgut perdre la competició actors catalans com ara Lluís Homar o Pep Plaza.


També es va comptar amb la participació del president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, que va seguir amb atenció diversos partits. Subies va destacar la importància que campionats com aquest puguin seguir organitzant-se, perquè puguin aportar valors de formació a l’esport català.


Data de realització: 12/10/2013 | Data de la darrera actualització: 12/10/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300