Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local i els Mossos salven dos menors en un incendi


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/10/2013 09:24:25 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Policia Local i els Mossos salven dos menors en un incendi

El rescat el van efectuar els agents policials a l’interior d’un domicili on s’havia iniciat un foc la matinada del passat dimecres 4 de desembre

Agents de la Policia Local de Blanes i de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’ABP de la Selva Litoral van rescatar el passat dimecres 4 de desembre dos menors de l’interior d’un pis del municipi selvatà on s’havia iniciat un incendi.

Els fets van passar pels volts de les 6 del matí, quan es va originar un incendi en un p is situat al carrer de la Mina de Blanes. Un veí va veure flames i fum a l’habitatge de davant del seu domicili, i va alertar als serveis d’emergència.

D’immediat, diverses patrulles de policies locals i mossos es van adreçar al lloc. En arribar, els agents van trucar a la porta de l’immoble afectat i una dona els va obrir la porta. La dona estava molt alterada perquè darrera seu les cortines estaven amb flames.

Davant d’aquests fets, els policies van entrar al domicili i van revisar totes les habitacions. En aquestes van localitzar i rescatar dos menors, de 3 i 11 anys, que estaven dormint. Ni els menors ni la mare s’havien adonat de l’inici de l’incendi, el qual ja afectava de forma important a la zona del menjador.

Un cop els agents van posar en lloc segur els habitants de la casa afectada, van iniciar les tasques d’extinció amb els mitjans que van trobar al seu abast. Quan van arribar els bombers van acabar de sufocar el foc i ventilar el pis, on s’hi havia acumulat molt de fum. La possible causa del foc podria ser un braser mal apagat.


Data de realització: 12/10/2013 | Data de la darrera actualització: 12/10/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300