Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes busca un personatge que identifiqui el Turisme Familiar


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/11/2013 11:20:25 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes busca un personatge que identifiqui el Turisme Familiar

L’Ajuntament ha convocat un concurs d’idees per trobar un personatge, una imatge adreçada al públic infantil que representi els valors del Turisme Familiar

L’Ajuntament de Blanes ha convocat un concurs d’idees per escollir la imatge d’un personatge, una mascota que serveixi per identificar els conceptes i els valors lligats a la marca de Turisme Familiar al municipi. L’objectiu és crear una icona capaç de transmetre valors com ara diversió i entreteniment perquè comparteixi la imatge de la marca i ajudi a identificar el municipi com a lloc destacat de destí triat per les famílies pel fet de disposar d’aquesta marca.

Blanes va obtenir la certificació de Destinació de Turisme Familiar (DTF) de l’Agència Catalana de Turisme l’any 2008 i, des de llavors, ha anat fiançant aquesta marca oferint als visitants serveis que estan relacionats. Un d’ells és el Club Infantil d’Estiu que precisament aquest 2013 ha inclòs diverses millores i canvis en relació a passades edicions. Actualment a Blanes hi ha un total de 22 establiments adherits a la certificació de DTF: 4 hotels, 1 pensió, 3 càmpings, 2 complexes d’apartaments, 10 restaurants i tant el Jardí Botànic Marimurtra com el Jardí Tropical Pinya de Rosa.

Concurs d’Idees per identificar la Marca de Turisme Familiar

Les bases del concurs recullen que els treballs podran presentar-se fins el dissabte 30 de desembre de 2013 i la il·lustració que es triï com a guanyadora rebrà com a premi 750 euros. Els originals s’han de lliurar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (AMIC) de l’Ajuntament de Blanes. L’horari de l’AMIC és de dilluns a divendres, de 8 a 15 i els dissabtes de 9’30 a 13’30 h. Per estalviar cues a l’Oficina de l’AMIC, també es pot demanar cita prèvia a través de la xarxa: http://amic.blanes.cat

Els participants només poden presentar una obra per autor i tenen plena llibertat per escollir la temàtica del personatge. Amb tot, es demana que la il·lustració estigui inspirada en algun element turístic del municipi, com per exemple el mar, Sa Palomera, o algun dels monuments que hi ha a Blanes. També s’explicita que la imatge ha d’estar pensada perquè sigui atractiva pel públic infantil i haurà de ser prou versàtil com perquè pugui aplicar-se en diferents formats i espais.

El veredicte del concurs es farà públic el 5 de gener, coincidint amb la Cavalcada de Reis, i a partir del 7 de gener es podrà veure penjada al web de turisme: www.visitblanes.netData de realització: 12/11/2013 | Data de la darrera actualització: 12/11/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300