Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els Rotary Club de Blanes i Lloret donen material a Aspronis


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/17/2013 08:13:58 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Els Rotary Club de Blanes i Lloret donen material a Aspronis

Els nous articles contribuiran a l’assistència de 12 persones amb mobilitat reduïda i s’han finançat amb un concert solidari que es va fer a l’Ermita de Santa Cristina

El Rotary Club Blanes Costa Brava Sud i el Rotary Club Lloret de Mar han fet efectiu el matí d’avui dimarts el lliurament del material de suport tècnic per a una de les llars-residència que la Fundació Privada té a Blanes. Es tracta d’un llit articulat, una grua de transferències i una cadira de rodes de dutxa que facilitaran l’assistència en el dia a dia de les persones amb discapacitat intel·lectual i mobilitat reduïda.


La donació és una acció conjunta que s’emmarca en la voluntat dels Rotary Club de Blanes i Lloret de col·laborar en la millora de la qualitat de vida dels col·lectius més vulnerables a nivell territorial. El material està valorat en 1.300 euros i s’ha adquirit amb els beneficis del concert solidari que es va celebrar l’agost de l’any passat a l’Ermita de l’Obreria de Santa Cristina de Lloret.

A la llar on s’ha instal·lat el material hi resideixen 12 persones amb discapacitat i amb necessitats de suport alts, l’autonomia dels quals va minvant amb el pas del temps. Per això, els articles adquirits facilitaran els trasllats i la higiene, i substituiran d’altres que s’han deteriorat per l’ús continuat.


L’acte de lliurament del material l’han encapçalat la presidenta d’Aspronis, Maria Dolors Oms, la qual ha agraït la implicació dels dos rotarys amb les persones amb discapacitat intel·lectual. L’han acompanyada Joan Aldrofeu i Rafa Ripalta, fins fa uns mesos presidents del Rotary Club Blanes Costa Brava Sud i el Rotary Club Lloret de Mar respectivament, ja que van ser ells qui van acordar la donació-. També han participat d’altres membres d’aquestes entitats.
Data de realització: 12/17/2013 | Data de la darrera actualització:

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300