Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Festa de Nadal Solidària al Casal Jove Morralla, Espai Creatiu


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/17/2013 01:02:30 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Festa de Nadal Solidària al Casal Jove Morralla, Espai Creatiu

L’objectiu és col·laborar amb la Campanya de Reis de Creu Roja Joventut. Per això, per participar a la festa caldrà lliurar una joguina nova o bé un donatiu de 3 euros

El Casal de Joves Morralla, Espai Creatiu de l’Ajuntament de Blanes ha organitzat per aquest proper divendres 20 de desembre una Festa de Nadal amb finalitats solidàries. Es tracta de col·laborar amb la Campanya de Reis de Creu Roja Joventut, que enguany es presenta sota el lema Cap Infant Fora de Joc. Per aquest motiu, per participar a la festa caldrà donar com entrada una joguina nova, o bé un donatiu de 3 euros per contribuir-hi.

La Festa de Nadal començarà a les 6 de la tarda i culminarà a partir de les 11 de la nit amb un concert del grup Raggastunning, una formació explosiva que reformula els grans hits de l’estiu i les sintonies televisives més populars amb sons llatins, tropicals, funkoides i disco. El grup ofereix una actuació en directe molt ballable, pensada per animar la festa, i la seva participació serà possible gràcies a la col·laboració d’Èxits Managements, una de les promotores musicals amb més renom del panorama català.


Entre les diferents activitats que s’han organitzat, destaquen tres novetats: el I Concurs d’Elaboració de Truites de Patates, el I Campionat de Menjar “Hot Dogs” i el I Concurs/Exhibició de Just Dance, un joc de Wii. Aquesta darrer concurs s’organitza conjuntament amb l’entitat ACAB, els Amics de la Cultura Asiàtica de Blanes.

Al llarg de la festa també hi haurà jocs, sortejos, així com diverses sorpreses i regals entre els participants. Tampoc no hi faltarà un element típic d’aquestes festes: el sorteig d’una panera que inclou productes aportats per diverses empreses col·laboradores: La Onda Skate Shop, FerSay Blanes, Electroacústica Pere Viñas, Victor So, Scs Massens i Crossfit 77. Els números per participar al sorteig de la panera es donaran amb cada consumició que es faci.

Durant aquests darrers mesos el Morralla, Espai Creatiu de Blanes ha allotjat destacades activitats festives coincidint amb el cap de setmana. El 22 de novembre es va organitzar l’espectacle de rap L’amor no és l’hòstia, de l’Associació Brainstorming de Girona, organitzat pel SIAD de Blanes amb el suport de l’Ajuntament, en motiu del Dia Internacional contra la Violència Masclista.

A finals de novembre el Casal Jove també va acollir una sessió molt especial sota el títol Cabaret Circ que va incloure les actuacions de malabars, acrobàcies, equilibristes i clowns, entre d’altres. Per últim, divendres passat hi es va fer una jornada protagonitzada per l’entitat “Blanda Skate” que va servir per festejar la posada en marxa d’una mini rampa per practicar aquest esport que s’ha habilitat al Morralla. Així, es van combinar exhibicions sobre la rampa amb concerts a càrrec dels grups Benzine, La Revuelta i Loco Live.


Data de realització: 12/17/2013 | Data de la darrera actualització:

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300