Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Concert de Nadal 2013 amb la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/24/2013 03:50:59 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Concert de Nadal 2013 amb la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria

El concert va incloure un repertori per agradar els diferents gustos del nombrós públic que va assistir-hi, i es va cloure amb la interpretació de diverses nadales populars

La plaça dels Dies Feiners es va omplir de públic diumenge passat al migdia per assistir a un altre d’aquells actes que a Blanes, no falten gairebé mai quan arriben les festes de Nadal. Es tracta del tradicional Concert de Nadal que ens van oferir els membres de la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria, dirigida per Jordi Sacristán.


Com sol passar amb tots els esdeveniments en què intervé aquesta formació musical, el concert no tan sols és especial perquè es faci coincidint amb les festes nadalenques. Ho és també perquè, als intèrprets habituals, també se n’hi afegeixen exmembres que aprofiten la ocasió per retrobar-se.

Abans d’arribar a la part culminant del concert, la part final en què es van interpretar diverses nadales populars, el públic va tenir la ocasió de poder gaudir de peces molt conegudes i apreciades. Així, es va encetar la vetllada amb “Dunia Piris”, de R.Talens; es va continuar amb la Suite Jazz n.2 de Shostakovich i després amb tot un clàssic, “El sitio de Zaragoza”, de Cristobal Oudrid.

Especialment intenses van ser les interpretacions del tema de la pel·lícula “New York New York” que va popularitzar Frank Sinatra; “Klezmer Karnival” de Sparke i un medley dels èxits del grup britànic Queen que va ser un autèntic privilegi poder escoltar amb instrumentalització en directe. El repertori del concert és el què es treballa al llarg de l’any, si bé Jordi Sacristán tria aquells temes que considera que podran agradar més al públic variat de gustos que sol assistir-hi.

Data de realització: 12/24/2013 | Data de la darrera actualització:

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300