Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Presentació d’equips del CD Blanes a la Ciutat Esportiva


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/07/2014 06:12:53 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CDBlanes_100anysPresentació d’equips del CD Blanes a la Ciutat Esportiva

Durant l’acte inclòs a la celebració del centenari, es va destacar l’impuls que s’ha donat perquè el camp de futbol a la Ciutat Esportiva sigui una realitat aquest 2014

La pista blava de la Ciutat Esportiva Blanes va viure dissabte passat a la tarda una jornada molt especial. Ho va ser per diversos motius però, d’entrada, el fet d’haver triat aquestes instal·lacions ja estava carregat de simbolisme.

Això és perquè ha estat la primera vegada en molts anys que el Club Deportiu Blanes no ha celebrat la presentació dels seus equips allí on ho ha fet sempre: al camp de futbol dels Pins. D’aquesta manera, es podria dir que ja ha començat a familiaritzar-se amb el que aviat serà el seu terreny de joc: la Ciutat Esportiva.

Una altra raó per considerar la vetllada més especial del què ja és habitual, és que s’ha tractat d’un nou acte inclòs a la celebració del centenari que festeja l’entitat.


200 nois i noies als equips del CD Blanes

Aquesta temporada 2013-2014 l’entitat compta amb un total de 15 equips: començant per l’escoleta i continuant pels 3 de pre-benjamins, 2 de benjamins, 2 d’alevins masculins i 1 aleví femení -pel qual es va fer una crida perquè s’hi apuntin més nenes-, 2 d’infantils, 2 altres de cadets, i l’equip juvenil. En total, estem parlant d’uns 200 nois i noies que defensen el Club Deportiu Blanes, uns colors que dissabte a la tarda onejaven a les graderies enmig de forts aplaudiments.

Quan tots els equips ja van haver entrat a la pista, va arribar el torn dels parlaments, que va encetar justament la persona que té el carnet número 1 del CD Blanes i a més a més n’és soci honorífic: Albert Ros. Durant el seu parlament, va fer un repàs als fets més destacats de la història de l’entitat, i també va expressar un desig: que després d’haver conegut els tres camps de futbol on fins ara ha jugat el CD Blanes, espera poder trepitjar aviat el quart.

Després del fort aplaudiment que van aixecar les seves paraules, els següents parlaments de la resta d’autoritats també van girar a l’entorn d’aquesta mateixa il·lusió: que el proper mes de setembre el Club Deportiu Blanes ja pugui jugar al primer dels dos camps de futbol que s’hauran construït a la Ciutat Espòrtiva.


Primer ho va destacar el president del CD Blanes, Isaias Salinas, que va encetar el seu parlament remarcant l’orgull que sentia la gran família de l’entitat al haver arribat als 100 anys de vida, una fita a la que no tothom hi arriba. Per la seva banda, el delegat de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Bonet, també va desitjar que el camp de futbol sigui aviat una realitat, a l’hora que recordava l’especial vinculació que l’uneix amb el CD Blanes, ja que en va ser entrenador i coordinador d’equip.

Per últim, l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, va tancar el torn de parlaments donant més detalls sobre quins seran els propers passos que s’hauran de seguir a partir d’ara per fer realitat el camp de futbol de la Ciutat Esportiva, després que els pressupostos municipals d’aquest 2014 inclouen una partida per donar el necessari impuls al projecte. El cost aproximat que significarà la construcció del primer camp de futbol volta els 600.000 euros, ja que la construcció necessàriament ha d’incloure part de la infraestructura del segon camp que està previst.

Record per la Copa Generalitat i participació entitats

Acabat el torn de parlaments, van desfilar sobre la pista de joc els membres del darrer dels equips que faltava encara: el de veterans. Els coneguts i apreciats exjugadors, els qui han ajudat a escriure destacades planes de la història del Club Deportiu Blanes, van ser llargament aplaudits pels espectadors.

Quan va finalitzar l’entrada dels jugadors veterans, va arribar un altre dels moments més emotius de la vetllada: quan l’actual president, Isaías Salinas, va lliurar la Copa Generalitat que va guanyar l’entitat l’any 1990 a qui llavors n’era el seu president, Antonio Alcaide. El Blanes va guanyar aquest destacat guardó el 2 de juny d’aquell any, després de derrotar per 2 gols a 0 l’equip de la Gramenet, en un partit disputat al camp del Palamós. El president de l’entitat esportiva també va lliurar sengles obsequis commemoratius tant al delegat de la Federació Catalana de Futbol com a l’alcalde de Blanes.


Val a dir que l’acte de presentació també va comptar amb la participació de dues altres entitats de Blanes; el Club Twirling Costa Brava, que va oferir dues actuacions, i l’Esbart Dansaire Joaquim Ruyra, que precisament fa pocs dies va tancar els actes de celebració del seu primer mig segle de vida.

Data de realització: 01/07/2014 | Data de la darrera actualització: 01/07/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300