Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El CLJ de Blanes participa a l’Àgora Jove de Lleida


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/12/2014 10:41:10 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El CLJ de Blanes participa a l’Àgora Jove de Lleida

Es tracta d’unes jornades celebrades sota el lema “Desterrant desigualtats: Joves lliures de violències masclistes i discriminacions de gènere”

Representants del CLJ, el Consell Local de la Joventut de Blanes, han participat a l’Àgora Jove que s’ha celebrat a Lleida durant el primer cap de setmana d’aquest mes de febrer. Organitzades pel Consell Nacional de Joventut de Catalunya (CNJC), les jornades es van presentar sota el lema “Desterrant desigualtats: Joves lliures de violències masclistes i discriminacions de gènere”.

Durant la primera sessió de dissabte al matí es van presentar diverses ponències a càrrec d’experts en la matèria, com ara la sociòloga Sara Moreno i el psicopedagog Daniel Gavarró. També es va comptar amb la participació de les coordinacions territorials de l’Institut Català de les Dones i de Joventut de Lleida.


La resta de la jornada del dissabte així com diumenge al matí es va dedicar a treballar en grups petits tres temes en concret: la violència masclista, les discriminacions de gènere i la LGTB-Fòbia. Es van posar en comú les diferents visions, es va debatre com tractar aquestes situacions a les entitats i quines accions específiques hauria de dur a terme el CNJC per combatre-les.

Des de la organització de l’Àgora Jove s’ha fet una valoració molt positiva d’aquestes jornades, ja que han estat les que han comptat amb una participació més nombrosa des que es van posar en marxa. Hi van assistir una trentena de persones que provenien de diferents entitats membres del CNJC i Consells de Joventut.

Per la seva banda, els representants del CLJ de Blanes que van assistir van tenir la oportunitat de conèixer de primera mà tècniques i conceptes que no havien treballat ni externa ni internament. Això els va aportar aprofundir en el coneixement d’una realitat juvenil i d’unes tendències de comportament i sexualitats diverses que desconeixien. A més, la trobada també va servir per establir vincles amb altres entitats i Consells de Joventut per a l’intercanvi d’experiències.
Data de realització: 02/12/2014 | Data de la darrera actualització:

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300