Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Escola de Dansa Esclat triomfa al Dance World Cup Spain 2014


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/12/2014 10:17:47 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Escola de Dansa Esclat triomfa al Dance World Cup Spain 2014

Ha obtingut 2 medalles d’or, 3 medalles de plata i 3 de bronze, a banda d’altres reconeixements, a través de la participació d’una trentena de ballarins i ballarines

Una vegada més, l’Escola de Dansa Esclat de Blanes torna a estar d’enhorabona. Aquesta vegada ha estat a través de l’excel·lent resultat obtingut a la fase nacional del Concurs de Dansa Dance World Cup Spain 2014 que s’ha celebrat a Sitges del 7 al 9 de febrer. Val a dir que la competició ha comptat amb la participació d’uns 900 estudiants de dansa provinents d’arreu de l’estat espanyol.

Al concurs va participar una representació de l’Escola de Dansa Esclat formada per una trentena de ballarins i ballarines de 9 a 18 anys d’edat. En total, van presentar 38 coreografies en les modalitats de dansa clàssica, modern-contemporani, jazz i hip-hop. A l’hora, els alumnes també van poder participar a les classes magistrals que han impartit professors de dansa nacionals i internacionals coincidint amb la celebració del Dance World Cup Spain 2014.


Els alumnes de l’Esclat han obtingut en total 2 medalles d’or, 3 medalles de plata i 3 medalles de bronze, a banda d’altres reconeixements. Tots aquests premiats s’han classificat directament per participar a la final mundial de la Dance World Cup que se celebrarà durant el proper mes de juliol a Portugal.

Palmarès blanenc en or, plata, bronze i altres reconeixements

Pau Pujol Castiblanque ha obtingut dos destacats guardons. Per un costat, la medalla d’or en la modalitat de Dansa Contemporània, categoria Junior; i per l’altre la medalla de plata en la modalitat de Dansa Clàssica de la mateixa categoria.

L’altra medalla d’or ha estat per la parella formada per Andrea Delgado Sosa i Arnau Pérez de la Fuente, a la modalitat de Hip-Hop, categoria Open de duos. Per la seva banda, Marc Puig López ha guanyat una medalla de plata en la modalitat de Jazz, categoria Children.

La tercera medalla de plata obtinguda per la representació de l’Esclat ha estat pel grup format per Adriana García de Mingo, Alba Rodríguez Boadas, Maria Mayorga Baeza i Paula Pérez de la Fuente en la modalitat de Dansa Contemporània, categoria Junior.


Pel que fa a les tres medalles de bronze, Anna Pujol Castiblanque n’ha guanyat dues en les modalitats de Dansa Clàssica i Dansa Contemporània de la categoria Junior; i la tercera també l’ha guanyat aquesta mateixa ballarina juntament amb el ballarí Arnau Pérez de la Fuente en la modalitat de Dansa Contemporània categoria Open.

Per últim, val a dir que la ballarina Blau Cui Cugota Guillen, de nou anys d’edat, ha rebut un reconeixement a la seva dansa; Andrea Puig López ha obtingut un premi al millor vestuari i Arnau Pérez de la Fuente ha guanyat una beca pel Conservatori Maria de Ávila de Madrid.
Data de realització: 02/12/2014 | Data de la darrera actualització:

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300