Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Primers actes del Carnaval de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/01/2014 06:54:52 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Primers actes del Carnaval de Blanes

El cicle festiu ha començat avui amb el III Concurs de Disfresses a la Feina i ha continuat a la tarda amb diverses activitats infantils

Blanes ha encetat avui al matí la celebració dels actes del III Carnaval de la Costa Brava Sud amb la tercera edició del Concurs de Disfresses a la Feina, que enguany ha comptat amb la participació de cinc establiments d’arreu del municipi.


El jurat ha disposat de tota la jornada d’avui dissabte per visitar les diferents propostes de disfresses que han presentat els establiments, des d’una perruqueria fins a una botiga dedicada als dolços i les magdalenes, passant per un establiment de menjar ràpid, una sabateria i un centre esportiu. Les disfresses han estat prou variades: des dels personatges d’Alicia en el país de las maravillas, passant per uns romans molt esportius, mims, el món del personatge de vídeo joc Mario Bross i un homenatge al Rei del Pop, Michael Jackson.


Els membres del jurat qualificador hauran de decidir quins establiments es classifiquen per als tres principals guardons de què consta el concurs: el primer premi rebrà 363 €, el segon 242 € i el tercer 121 €. El veredicte es donarà a conèixer dimecres vinent, en motiu de la festa de l’Enterrament de la Sardina. Serà també llavors quan es farà el lliurament dels premis als guanyadors d’aquest concurs, així com del de carrosses i comparses de la rua de diumenge.

Centenars de nens i nenes participen a les activitats infantils

Al llarg de la tarda els actes del Carnaval de Blanes han tingut com a principal públic els nens i nenes, que han pogut participar a diverses activitats especialment adreçades a ells. Des de l’Ajuntament de Blanes ja fa uns anys que es va decidir apostar per potenciar la marca de Turisme Familiar de manera que, coincidint amb cada cicle festiu destacat, s’organitzen activitats adreçades a la mainada.


Al llarg de la tarda centenars de nens i nenes han participat en les activitats que s’han concentrat a l’escenari del passeig de Dintre situat davant l’edifici de l’Ajuntament. A partir de 2/4 de 5 hi hagut Carnavalat, un taller de barrets, màscares i maquillatge a càrrec de la Companyia La Fera Ferotge, seguit a partir de després per l’espectacle d’animació i ball Visca, Visca Carnaval ! a càrrec del grup Rovell d’Ou. Durant gairebé una hora, la mainada ha compartit jocs i cançons a l’hora que podia lluir amb la seva disfressa alguns dels elements que havia confeccionat als tallers.


L’ambient festiu al centre de Blanes s’ha animat encara més a quarts de set amb una de les novetats d’enguany: la Batucada de Carnaval. Novament han estat els els membres del grup Rovell d’Ou els qui s’han encarregat de fer un recorregut per diversos carrers del centre de la vila. D’altra banda, al llarg de la tarda i fins les nou de la nit, hi ha hagut una xocolatada gratuïta a la plaça d’Espanya.


Els actes han continuat després amb l’Arribada i Cercavila del Rei Carnestoltes i s’ha tancat amb la lectura del Pregó del Rei del Carnaval que s’ha fet des de l’escenari del passeig de Dintre. Aquests darrers actes s’han organitzat amb la col·laboració de l’Associació de Veïns de Valldolig.
Data de realització: 03/01/2014 | Data de la darrera actualització: 03/03/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300