Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es prepara una nova Jornada de “La Botiga al Carrer”


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/04/2014 12:56:55 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Es prepara una nova Jornada de “La Botiga al Carrer”

Els comerços del centre de Blanes s’instal·laran el dissabte 8 de març a l’aire lliure amb productes a uns preus immillorables

Blanes viurà dissabte vinent una nova edició de “La Botiga al Carrer”, que tindrà lloc al llarg de tota la jornada al nucli històric de la vila. Coorganitzada per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) i l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes, es tracta d’una de les experiències amb més èxit en l’àmbit comercial que s’allotja al municipi dos cops a l’any.

Més de mig centenar de comerços de Blanes instal·laran el proper dissabte les parades a l’aire lliure, perquè el públic pugui gaudir a l’hora del bon temps que s’espera el cap de setmana i dels productes que s’oferiran a preus immillorables. Cada edició que s’ha fet de “La Botiga al Carrer” ha aplegat gran quantitat de visitants, que aconsegueixen trobar autèntiques troballes a preus molt assequibles mentre gaudeixen d’un dia de compres tot passejant per la vila.


Així, hi haurà des de roba esportiva i de vestir, passant per sabates, bijuteria, complements, fins a perfums, maquillatge i parament per la llar, entre d’altres. També hi haurà productes alimentaris artesanals, tallers infantils i animació musical per fer l’experiència més atractiva.

Les parades de “La Botiga al Carrer” estaran obertes des de les 9 del matí fins les 9 de la nit, i estaran instal·lades principalment als carrers Ample, Raval, Mercaders, Muralla, Tapioles, Fornaca, passeig de Dintre i plaça Verge Maria. Com és habitual, es podrà aparcar de forma gratuïta a diferents espais propers al nucli urbà, entre ells a l’esplanada del costat de l’antic pavelló esportiu, situada entre el passeig de Catalunya i el carrer Antoni Gaudí. Igualment, els clients també disposen d’hores d’aparcament de franc que regalen la majoria d’establiments associats perquè es pugui aparcar als pàrquings SABA i Brillar quan es realitzen compres.


Data de realització: 03/04/2014 | Data de la darrera actualització: 03/04/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300