Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Acte de Cloenda de l’exposició “Els Nous Blanencs”


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/11/2014 05:39:22 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Acte de Cloenda de l’exposició “Els Nous Blanencs”

El Cor de Cambra Sota Palau va oferir un concert multiculti i es va fer una visita guiada a la mostra fotogràfica, que s’allotjarà el proper mes de maig a la Biblioteca Comarcal

Casa Saladrigas va allotjar dissabte un concert vocal en el marc de l’exposició “Els Nous Blanencs. Joves i Immigració” que s’ha pogut visitar en aquest recinte durant les darreres setmanes, fins diumenge passat. La mostra fotogràfica forma part d’un projecte que ha inclòs la publicació d’un llibre realitzat per l’historiador blanenc Aitor Roger –qui també és autor de les fotografies- sobre el fenomen migratori en aquest municipi gironí.


Fotografies: Pep Anton Vieta
El concert va anar a càrrec del Cor de Cambra Sota Palau, que va oferir un concert multiculti en diferents idiomes. La formació vocal deu el seu nom a l’antiga sala d’assaig, situat sota el Palau dels Vescomtes de Cabrera a Blanes, i es va presentar el 18 de maig de 1997. En aquell primer concert va interpretar un repertori amb cançons en vuit idiomes diferents -ara ja en són 20-, reflex de la seva varietat estilística.

El Cor de Cambra Sota Palau està format actualment per 19 veus i compta amb un repertori de més de 190 cançons, una de les quals es va estrenar en motiu de l’actuació que es va fer dissabte passat a Casa Saladrigas. Els seus temes van des del segle XII fins a obres contemporànies, així com dues que han estat escrites expressament per a ells.


Des dels seus inicis, el cor està dirigit per Josep Maria Guinart, i actualment ja porta realitzades gairebé 200 actuacions. El seu concert es va completar amb una visita guiada a l’exposició fotogràfica, que es podrà tornar a veure de nou a Blanes durant tot el proper mes de maig, allotjada en aquest cas a la Biblioteca Comarcal d’aquest mateix municipi.
Data de realització: 03/11/2014 | Data de la darrera actualització: 03/11/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300