Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

20 i 21 de Març: Donacions de Sang a la Biblioteca Comarcal


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/17/2014 12:42:16 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

20 i 21 de Març: Donacions de Sang a la Biblioteca Comarcal

Les jornades es faran a partir d’ara a l’espai de la Biblioteca Jove el dijous 20 de març a la tarda i el divendres 21 durant tot el dia

Blanes acollirà a finals d’aquesta setmana les habituals jornades de donacions voluntàries de sang que es fan coincidint cada tres mesos en aquest municipi, i que ara coincideix amb les que regularment s’organitzen cada mes de març. Aquesta vegada, però, la principal novetat és que l’activitat s’ha traslladat d’emplaçament.

La nova ubicació de les donacions de sang serà a la Biblioteca Jove, l’espai de la Biblioteca Comarcal de Blanes situat al barri del Racó d’en Portas, més concretament al Passeig de Catalunya número 2. Durant els darrers anys, l’espai que les havia allotjat era el de l’antic Club de Jubilats Sant Jordi del carrer Anselm Clavé.

La Biblioteca Comarcal de Blanes ja va allotjar el passat 14 de desembre de l’any 2012 una jornada intensiva de característiques similar. En aquella ocasió es va tractar de la Marató de Donació de Sang que es va fer durant tot el dia en aquest equipament blanenc.


Imatge d'Arxiu: Marató de Donació de Sang desembre 2012
Les dues jornades de donació de sang que es faran aquesta setmana a la Biblioteca Comarcal de Blanes tindran lloc el dijous 20 de març de 17 a 21 h, així com el divendres 21 de març durant tot el dia: al matí de 10 a 14 i a la tarda de 16 a 20’30 h.

Com és habitual, des del Banc de Sang i Teixits i l’Associació de Donants de Sang de Girona s’ha fet una crida a la participació en aquestes dues jornades, ja que és important poder disposar de prous reserves d’aquest element insubstituïble i necessari. Les dones poden donar sang fins a 3 vegades a l’any, mentre que els homes poden fer-ho fins a 4 vegades.

Abans de les donacions, s’omple un qüestionari bàsic i el personal sanitari qualificat efectua una revisió per vetllar per la salut i seguretat tant dels potencials donants com de les persones receptores. D’altra banda, un cop s’han efectuat les extraccions, diversos voluntaris i voluntàries s’encarreguen d’ajudar a reposar forces als donants oferint-los un refrigeri, habitualment a base de sucs i coca.
Data de realització: 03/17/2014 | Data de la darrera actualització: 03/17/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300