Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Cata Gastronòmica dels Amics de la Cultura Asiàtica


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/22/2014 12:51:02 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Cata Gastronòmica dels Amics de la Cultura Asiàtica

L’entitat blanenca va oferir ahir al vespre una cata de productes asiàtics en el marc de les activitats que celebra durant aquest mes a la Biblioteca Comarcal

Diuen que una de les millors –i més agradables- maneres de conèixer una cultura és a través de la seva gastronomia. Això és el què va proposar ahir al vespre l’associació “Amics de la Cultura Asiàtica” de Blanes, a través de la cata de productes que va oferir a la Sala d’Actes de la Biblioteca Comarcal.


Durant prop de dues hores, es va poder aprendre quins són els plats i productes d’aquesta exòtica cuina, especialment popularitzada durant les darreres dècades a través dels coneguts restaurants xinesos, japonesos i tailandesos. Lògicament, els qui van participar al taller no tan sols van adquirir coneixements, sinó que també van poder tastar diverses exquisiteses culinàries.

Associació Amics de la Cultura Asiàtica de Blanes

La degustació que es va fer ahir formava part del gruix d’activitats que durant aquest mes de març s’estan allotjant a la Biblioteca Comarcal en el marc del programa “Promocionem la Cultura, fomentem la lectura”. Les activitats tindran lloc fins el proper dia 29, i es van encetar el dia 3 amb una sessió de cinema. Durant aquests dies s’han projectat tres pel·lícules: les dues parts de The Ring i Kenshin, el guerrero samurai, i s’ha fet una sessió especial de contecontes asiàtics per al públic infantil.


Les activitats organitzades per l’associació d’”Amics de la Cultura Asiàtica” culminaran la darrera setmana del mes de març, amb sengles actes dedicats a la cultura Manga i Anime. El dijous 27 de març es projectarà Studio Ghibli a la sala d’actes Roberto Bolaño, a les sis de la tarda. Es tracta d’una activitat adreçada especialment al públic infantil.

D’altra banda, el divendres 28 de març, de nou a la sala Roberto Bolaño, es farà un taller de dibuix manga a partir de les sis de la tarda. Val a dir que aquesta activitat compta amb places limitades, i que per participar-hi cal inscriure’s a la Biblioteca Comarcal. Com sol ser habitual, una altra de les activitats que forma part d’aquest cicle des del primer dia és una exposició allotjada al vestíbul de la Biblioteca, que es podrà visitar fins el dia 29.

L’associació “Amics de la Cultura Asiàtica” està formada per quatre joves emprenedors que volen fomentar i difondre aquesta cultura a Blanes i poblacions de la seva rodalia. Per contactar amb ells, a banda de buscar-los a les xarxes socials Facebook i Twitter, també es pot fer al seu correu electrònic: aacab.info@gmail.com
Data de realització: 03/22/2014 | Data de la darrera actualització: 03/22/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300