Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Xerrada sobre Drets Laborals per als Joves


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/26/2014 03:09:28 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Xerrada sobre Drets Laborals per als Joves

La jornada, organitzada pel CLJB, es farà el dissabte 29 de març a la Biblioteca Comarcal amb els sindicats juvenils Acció Jove (CCOO) i Avalot (UGT)

El Consell Local de la Joventut de Blanes (CLJB), amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, ha organitzat una xerrada informativa sobre drets laborals adreçada als joves del municipi que tinguin interès en aprofundir en aquest tema. La sessió tindrà lloc dissabte vinent, 29 de març, a partir de les 11 del matí, i s’allotjarà a la sala d’actes Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal.

En la jornada està previst que participin membres dels sindicats juvenils Acció Jove (CCOO) i Avalot (UGT), que centraran l’explicació sobre el més destacat de la reforma laboral i com aquesta afecta als joves. També es tractaran temes concrets com l’hostaleria, els contractes temporals i les feines de temporada. Per últim, al terme de la xerrada està previst que es dediqui un espai per a la resolució de dubtes i casos concrets que pugui planteja el públic assistent.

Un altre dels objectius que vol aconseguir la jornada és acostar el CLJB als joves no associats. De fet, la idea d’organitzar la xerrada va sorgir en el sí dels darrers debats del Consell Local de Joventut de Blanes sobre quin ha de ser el paper que han de dur a terme en el municipi.

Val a dir que la idea del CLJB ha estat molt ben acollida per la Xarxa de Consells Locals de Joventut, i per aquest motiu també es realitzarà en altres municipis d’arreu de Catalunya com Badalona, Lleida i Sant Feliu de Guíxols, entre d’altres. També hi ha la possibilitat que diversos municipis de les Illes i del País Valencià com Palma i Gandia segueixin igualment l’exemple.

La campanya està organitzada per la Fundació Triangle Jove, i compta amb el suport del Consell Nacional de Joventut de Catalunya, el Consell de Joventut de les Illes Balears i el Consell de Joventut de la Comunitat Valenciana.


Data de realització: 03/26/2014 | Data de la darrera actualització: 03/26/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300