Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Visita a l’Ajuntament dels participants d’un programa Comenius amb l’Institut Serrallarga


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/27/2014 09:53:59 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Visita a l’Ajuntament dels participants d’un programa Comenius amb l’Institut Serrallarga

Participen alumnes de Noruega, Suècia, Alemanya, França i Turquia, que s’estaran a Blanes durant aquesta setmana formant part del projecte europeu

L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, va encapçalar visita a l’Ajuntament que es va fer ahir a la tarda amb els integrants d’un programa Comenius en què hi participa l’Institut Serrallarga del municipi. Al voltant d’una cinquantena de persones –entre alumnes, professors i participants del propi centre educatiu blanenc- van assistir a l’acte, que es va allotjar a la Sala de Plens del consistori.


L’Institut Serrallarga de Blanes participa en el projecte europeu educatiu des de fa tres cursos consecutius. El programa que han estat treballant durant aquest període s’anomena SCOPE, i el seu eix fonamental és preservar la cultura –gastronomia, història, costums, monuments, etc- de l’entorn més proper. A banda dels alumnes i professors de l’Institut Serrallarga, la resta de participants provenen de Suècia, Noruega, Alemanya, França i Turquia.


Durant la recepció, en què també va participar la directora de l’Institut Serrallarga, Mercè Torroella, així com professores del centre educatiu que coordinen el projecte, l’alcalde es va encarregar de donar la benvinguda a Blanes a tots els assistents en nom de la població. Posteriorment, ajudat per les coordinadores del programa europeu, va explicar als estudiants les principals característiques de la vila que els acollirà durant aquests dies, després que tot just van arribar-hi dimarts passat.


Al llarg de la seva estada al municipi, els estudiants tenen previst visitar diversos llocs d’interès, així com els principals atractius de la vila, i la setmana vinent ja tornaran als seus països d’origen. La trobada es va tancar lliurant als alumnes i acompanyants uns dossiers d’informació turística sobre la vila, així com sengles llibres sobre el territori de Blanes i la Costa Brava perquè els facin arribar als seus respectius centres d’origen i s’incorporin als seus fons de consulta.
Data de realització: 03/27/2014 | Data de la darrera actualització: 03/27/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300