Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Nou pas endavant per la construcció del camp de futbol


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/28/2014 09:04:12 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Nou pas endavant per la construcció del camp de futbol

El punt més destacat aprovat al ple celebrat ahir propiciarà que l’Ajuntament assumeixi les obres del nou equipament a la Ciutat Esportiva Blanes

El principal tema d’interès inclòs a l’ordre del dia de la sessió plenària celebrada ahir per l’Ajuntament facilitarà que es pugui fer un canvi en la fórmula triada per construir el camp de futbol de la Ciutat Esportiva Blanes. Inicialment s’havia previst fer una concessió a 10 anys perquè el construís un privat amb la reserva que un mínim del 80% del temps d’utilització del camp de futbol fos a favor del propi Ajuntament de Blanes, tot i que la titularitat no hagués estat municipal i depenia de la concessió.

Ara, després de la modificació que es va aprovar al ple, serà l’Ajuntament de Blanes qui assumirà les obres del nou camp de futbol, a través de recursos propis o subvencions com, per exemple, de la Diputació de Girona. L’import total serà de 659.106’14 euros, desglossat en dues fases: l’obra civil del camp de futbol, de 407.807’24 euros; i el subministrament de gespa i equipament esportiu, de 251.298’91 euros.


Per executar la primera fase es farà un concurs d’adjudicació de les obres, mentre que per dotar el camp de futbol del corresponent equipament esportiu, l’Ajuntament té previst aprovar a la junta de govern de la setmana vinent un rènting a quatre anys. Amb aquest canvi -que modifica l’anterior acord aprovat al ple del passat 30 de gener-, el principal avantatge és que l’equipament serà municipal i, a més, l’ajuntament s’estalviarà els interessos que s’adquirien amb la concessió.

El punt es va aprovar amb els vots a favor del PSC, EUiA-ICV i el PP, i les abstencions de CiU i la regidora no adscrita, Lourdes Fàbrega.

Mocions d’EUiA-ICV i minut de silenci per la mort d’Adolfo Suárez

La resta de temes de debat inclosos a l’ordre del dia només contemplaven dues mocions, totes dues presentades per EUiA-ICV. La primera demanava la remunicipalització de l’aigua, així com rebutjar la quota territorialitzada de l’ACA. La proposta d’acord es va aprovar amb la unanimitat de tots els regidors i regidores.

Per la seva banda, la segona moció que demanava organitzar diversos actes per commemorar durant aquest 2014 els 75 anys de l’exili republicà, va prosperar amb el recolzament del PSC, EUiA-ICV i la regidora no adscrita, mentre que tant CiU com el PP van abstenir-se.


El fet que tan sols hi haguessin tres punts a l’ordre del dia, seguits per l’apartat de precs i preguntes obert primer als polítics i després al públic assistent, va facilitar que la sessió plenària acabés a un quart d’onze de la nit enlloc de fer-ho a quarts d’una com havia estat passant en les anteriors convocatòries.

En acabada la sessió plenària i, recollint la petició que va fer des del públic Sergio Atalaya del partit Ciutadans, l’alcalde va convidar a afegir-se tothom qui volgués sumar-s’hi –polítics i ciutadans assistents- per mantenir un minut de silenci en senyal de dol per la mort de l’expresident de l’estat espanyol, Adolfo Suárez.

Data de realització: 03/28/2014 | Data de la darrera actualització: 04/01/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300