Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’ABBC i “La Caixa” fan una donació a Aspronis per a projectes socials


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/02/2014 09:35:07 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’ABBC i “La Caixa” fan una donació a Aspronis per a projectes socials

El donatiu, de 1.500 €, prové de la recaptació que ha fet l’Associació de Botiguers de Blanes Centre a través de les compres realitzades amb la “Targeta Blanes Comerç”

L’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) i l’Obra Social de “La Caixa” han lliurat a la Fundació Aspronis una donació de 1.500 €. La quantitat econòmica servirà per contribuir a la inserció social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament que atén aquesta entitat.

Els diners s’han aconseguit a través de la recaptació d’un euro de les compres realitzades pels clients de l’ABBC amb la “Targeta Blanes Comerç”. La campanya comercial solidària consisteix en què totes les persones que realitzen compres amb aquesta targeta contribueixen amb el donatiu i, per la seva banda, l’Obra Social de “La Caixa” assumeix l’import d’aquests ajuts.

El lliurament de la quantitat econòmica va tenir lloc ahir al migdia al Centre Catòlic de Blanes, un acte que va comptar amb la participació de la presidenta d’Aspronis, Maria Dolors Oms; el president de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre, Lluís Pascual; i el delegat a la Selva de “La Caixa”, Josep Fages. També va comptar amb la presència d'un dels patrons de la Fundació Aspronis, Narcís Busquets.


Fotografia: Almudena Montaño
Durant l’acte, Maria Dolors Oms es va mostrar satisfeta per aquest ajut econòmic, gràcies al qual podran continuar diversificant les activitats que fa Aspronis per aconseguir mantenir tots els llocs de treball. Actualment l’entitat, que camina ja cap al mig segle de vida, dóna feina a 330 persones i atén a les seves instal·lacions uns 300 usuaris.

Des de l’ABBC, el seu president va explicar que a l’hora de triar a quina entitat es destinaven els diners aviat ho van tenir clar: “Hem triat Aspronis per entregar-los aquest donatiu per la tasca que realitza, pels anys que fa que existeix el projecte i per la projecció de futur que té”. En aquest sentit, Lluís Pascual també va destacar que, amb aquesta campanya, també s’aconsegueix dinamitzar el comerç local.

Per últim, el delegat de “La Caixa” va remarcar que per aquesta entitat bancària és una satisfacció col·laborar en projecte solidaris. Josep Fages també va explicar que, a través d’entitats com Aspronis, es pot comprovar la riquesa humana extraordinària que tenim a Catalunya, un país que es distingeix precisament pel teixit associatiu i solidari amb què compta.
Data de realització: 04/02/2014 | Data de la darrera actualització: 04/02/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300