Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes celebrarà el Dia Mundial de l’Activitat Física


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/02/2014 11:35:48 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes celebrarà el Dia Mundial de l’Activitat Física

Es farà el 9 d’abril, i consistirà en una classe de Tai-Chi i una passejada des de Sa Palomera fins a Cala Bona, oberta a la participació de tothom

En motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física que se celebra durant la primera quinzena del mes d’abril, l’Àrea d’Esports, Salut i Qualitat de Vida de l’Ajuntament de Blanes ha organitzat una activitat combinada que tindrà lloc el matí del proper dimecres 9 d’abril. Es tracta de fer una classe de Tai-Chi que s’acollirà a l’emblemàtica platja de Sa Palomera a les 9’15 h del matí, seguida per una passejada fins a Cala Bona. La tornada al centre de la vila està previst que sigui pels volts de la una del migdia.


Fotografies d'Arxiu: Passejada 2013
L’any passat, en què l’activitat va consistir en fer una caminada des de la Ciutat Esportiva fins al Santuari del Vilar, van participar-hi una cinquantena de persones de totes les edats. Igual que es va fer l’any passat, l’activitat d’aquest 2014 és gratuïta i, en aquest sentit, pot participar-hi tothom qui vulgui sense necessitat de fer inscripció prèvia.


A Catalunya, el Dia Mundial de l’Activitat Física està impulsat pel Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES), que difon especialment un missatge prou clar i contundent: Acumuleu 30 minuts d’activitat física cada dia. Cada any es tria un eslògan per promoure aquest objectiu, i aquest 2014 el què es difondrà a tot el món serà aquest: Activitat física: un gol d’or per la salut !Data de realització: | Data de la darrera actualització: 04/09/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300