Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Nou servei de Bar-Cafeteria a la Ciutat Esportiva Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/08/2014 08:33:55 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Nou servei de Bar-Cafeteria a la Ciutat Esportiva Blanes

La nova concessionària, una empresa familiar amb 15 anys d’experiència, tindrà obert de dilluns a diumenge i presenta com a principal novetat plats combinats variats i saludables

Aquesta setmana s’ha posat en marxa el nou servei de bar i cafeteria de la Ciutat Esportiva Blanes, després que s’havia deixat d’oferir el setembre passat. Ahir al vespre la nova concessionària, una empresa familiar que compta amb 15 anys d’experiència en el món de la hostaleria, celebrava una festa inaugural senzilla i carregada d’optimisme amb els seus primers clients després que havia aixecat persiana a primera hora de la tarda.


La nova empresa la formen els membres de la família Quero, coneguts també amb el sobrenom d’Els Santaelles, i està encapçalada per l’Alfons Quero Gómez, acompanyat per la Dolors, la Carme i en Paco. Amb arrels a Córdoba, la família viu entre Blanes i Palafolls. El bar i cafeteria està situat al segon pis de la Ciutat Esportiva, a tocar dels accessos de les pistes més concorregudes de l’equipament. Abans de obrir-lo de nou, la nova empresa ha fet diverses millores i reformes després de fer una neteja a fons, així com la instal·lació de tota la maquinària necessària i una sortida de fums que comunica amb la teulada.


El nou servei de bar i cafeteria obrirà cada dia, de dilluns a diumenge: els laborables tant al matí com a la tarda i fins les 10 de la nit, o inclús més tard si hi ha algun esdeveniment que ho fa necessari. Els caps de setmana oferirà un horari flexible que també s’adaptarà als actes que hi hagi a la Ciutat Esportiva Blanes per poder, d’aquesta manera, donar un adequat servei als usuaris i visitants de l’equipament, especialment nombrós dissabte i diumenge.


En aquest sentit, Alfons Quero es mostra molt il·lusionat davant aquesta nova aventura que han iniciat a Blanes, després que ja compten amb una dilatada experiència al front del servei d’hostaleria en equipaments esportius. Això és perquè sempre han treballat en camps de futbol i pavellons i estan convençuts del gran potencial que té la Ciutat Esportiva, per això van decidir invertir uns 12.000 € en el nou equipament que necessitaven per revaloritzar el servei.


La principal novetat que ofereix el nou servei és la possibilitat de poder menjar plats combinats variats i saludables, així com entrepans freds i calents, cafès, infusions i refrescos. La concessió que han guanyat en concurs té una duració d’un any, si bé és renovable fins a un màxim de quatre.
Data de realització: 04/08/2014 | Data de la darrera actualització: 04/08/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300