Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Allau d’espectadors el primer dia de la reobertura dels cinemes amb OCINE


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/10/2014 09:27:13 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CinemesAllau d’espectadors el primer dia de la reobertura dels cinemes amb OCINE

Al llarg de tota la tarda-vespre les cues han estat constants tant a l’exterior com a l’interior de les sales, tres mesos després que es van fer les últimes projeccions

Tal i com ja s’havia previst, les sales de cinema de Blanes han tornat avui a la vida amb la projecció de les primeres sessions. Pocs dies després que OCINE va anunciar la reobertura dels cinemes, l’empresa va rebre una gran quantitat de sol·licituds i es preveia que avui hi haguessin uns 3.000 espectadors, una xifra que s’ha superat amb escreix a través de les diverses sessions que s’han ofert.

Per celebrar la reobertura, la nova empresa que gestiona el complex cultural va posar el preu de l’entrada a un euro, una oferta que ha estat vàlida per a totes les sessions d’avui dijous, 10 d’abril. El mateix dia de la inauguració, els espectadors han pogut triar entre els títols que avui dia estan a les cartelleres d’arreu dels cinemes catalans.


Les taquilles han obert a les tres del migdia i, a partir de les cinc de la tarda, han començat les primeres sessions. El complex de cinema disposa de 10 sales i compta amb 1.910 butaques.

A partir del divendres 11 d’abril el preu de les entrades serà l’habitual, tot i que amb tota una sèrie de promocions i descomptes perquè no ens deixem tots els estalvis comprant una entrada. D’aquesta manera, a banda del Dia de l’Espectador dels dilluns, s’oferiran Packs Low Cost, Packs Familiars, els Dimecres de Cinema a 3’90 €, així com descomptes per a jubilats, estudiants i famílies nombroses.

Un valor afegit cultural a l’espectacle cinematogràfic

Passats els primers dies d’inauguració, OCINE té previst incorporar una oferta regular de títols en versió original, un dels distintius de l’empresa. També oferirà la retransmissió d’òperes i ballets en directe, de manera que s’hi podran veure teatres operístics com l’Scala de Milà, el Royal Opera House de Londres, el Bolshoi de Moscú, l’Òpera de París, l’Òpera de Sidney i fins i tot el mateix Liceu de Barcelona.

Igualment, en la línia del seu compromís amb el cinema català i en català, l’empresa gironina estrenarà la majoria de títols catalans en cartellera. En aquest sentit, participa en el cicle CINC de cinema en català per als més petits.

Les primeres sales amb projectors digitals làser i altres avenços

Abans de l’estiu, les 10 sales de blanes estaran 100% digitalitzades amb les darreres innovacions tecnològiques. L’objectiu és que les sales estiguin equipades amb projectors digitals làser de darrera generació. D’aquesta manera, les sales de Blanes seran les primeres d’arreu de l’estat espanyol que tindran aquest equipament. Aquesta tecnologia aplicada a la projecció digital ofereix una lluminositat i una claredat d’imatge úniques.


Les sales, tres de les quals estaran equipades amb 3D Dolby, disposaran de pantalles de gran format, és a dir: que van de bat a bat i del terra al sostre. Això permetrà al públic de Blanes i de poblacions d’arreu del municipi poder gaudir de la màxima espectacularitat de la imatge i veure’s immers realment dins de la pel·lícula.

D’altra banda, pensant en aquest espectador cinèfil, OCINE també li reserva la possibilitat de poder seure en butaques VIP de darrera generació, que tenen un espai més ampli, doble braç i reposacaps.

Una empresa que inverteix en el territori

Amb la reobertura del complex de cinema, s’amplia l’oferta d’oci, no només en aquesta comarca de la Selva, sinó també en municipis com Malgrat, Palafolls, Tordera, Pineda, Calella i Santa Susanna, entre d’altres. Es tracta d’una franja de territori que abasta una àrea d’influència d’uns 180.000 habitants.


OCINE, l’empresa que s’ha encarregat de tornar a la vida l’equipament cultural blanenc, té arrels gironines i és present al territori a través de sengles sales a Girona i Platja d’Aro. En aquest sentit, destaca per l’excel·lència en els seus equipaments i en els serveis a l’espectador. També va ser una empresa innovadora a les comarques gironines quan va implantar el primer multicinema amb disposició de graderia. Més tard, va introduir el 3D Digital, la projecció HFR i les sales digitalitzades.Data de realització: 04/10/2014 | Data de la darrera actualització: 04/10/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300