Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

62è Homenatge a Carl Faust


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/25/2014 05:17:21 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

62è Homenatge a Carl Faust

Coincidint amb l’aniversari de la mort del creador del Jardí Botànic, la Fundació que du el seu mateix nom ha celebrat uns actes en la seva memòria

Carl Faust, creador del Jardí Botànic Marimurtra, va morir fa 62 anys, el 24 d’abril de 1952. En motiu d’aquest aniversari, la Fundació Carl Faust, que gestiona el seu llegat patrimonial, científic, filosòfic i espiritual, va dur a terme el passat dijous -coincidint amb la data exacta del seu traspàs-, l’habitual ofrena floral a la seva tomba del cementiri de Blanes, així com a l’estàtua que se li va dedicar al passeig Cotils i Vieta.

En l’acte que va tenir lloc al cementiri blanenc van participar-hi diversos membres del patronat, així com treballadors de la Fundació i un grup d’alumnes de l’Escola Carles Faust. Tots ells van dipositar roses a la tomba del mecenes que va fer possible la creació d’un dels atractius més visitats del municipi, el Jardí Botànic Marimurtra.

D’altra banda, durant el torn de parlaments que va seguir a la ofrena, també es va destacar la importància del llegat que va deixar a la vila gironina el científic alemany, que va fer realitat el seu somni en aquesta terra d’adopció. L’empremta que va deixar Carl Faust a Blanes ha arrelat també en el centre educatiu que du el seu mateix nom. Tant és així, que l’Escola Carles Faust ha incorporat als seus protocols interns la tradició de celebrar l’aniversari de la mort del creador del Jardí Maritmurtra.


Fotografia: Fundació Carl Faust
Data de realització: 04/25/2014 | Data de la darrera actualització: 04/25/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300