Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament invertirà 705.000 € en millores turístiques a la via pública


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/25/2014 08:53:50 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament invertirà 705.000 € en millores turístiques a la via pública

Els diners provenen del cànon de concessió per a l’explotació del Bar-Restaurant de Cala Bona. Es tracta d’un dels punts aprovats al ple municipal del mes d'abril

Un dels punts que va generar més debat al ple municipal del mes d’abril celebrat ahir va ser l’aprovació provisional de l’expedient de modificació del pressupost d’aquest any, que inclou diverses qüestions. En aquest sentit, un dels canvis més novedosos preveu la inversió de 705.000 euros en millores turístiques a la via pública a l’entorn de la Cala Sant Francesc.

Aquesta quantitat econòmica prové del cànon que pagarà l’empresa que gestiona l’explotació del Bar-Restaurant de Cala Bona. Inicialment el preu de sortida pel primer any d’explotació que va fixar l’Ajuntament de Blanes va ser de 150.000 euros, però la única empresa que va concórrer al concurs va presentar una oferta per aquesta altra quantitat de 705.000 euros.


El punt proposat per l’equip de govern tan sols va comptar amb els vots a favor del PP, mentre que la resta –CiU, EUiA-ICV i la regidora no adscrita, Lourdes Fàbrega- van votar en contra.

Els temes del ple aprovats per unanimitat

La resta de punts inclosos a l’ordre del dia es van aprovar per unanimitat de tots els membres del consistori. El primer va ser fixar els dos dies festius addicionals d’obertura comercial autoritzada per aquest any, que seran el 7 i 14 de desembre, d’acord amb les dues entitats de botiguers de Blanes.

També es va aprovar l’adhesió al conveni de col·laboració entre la Generalitat i Catalunya Banc per promoure l’ocupació d’habitatges de lloguer a preus assequibles. Igualment va prosperar el següent punt que demanava a la Generalitat poder desafectar l’edifici situat al recinte de l’antiga Escola Carles Faust perquè es destini per a pisos de lloguer social.

Es va prorrogar fins al 31 de desembre de 2015 la concessió del transport públic de viatgers adjudicat a l’empresa Pujol i Pujol, mentre paral·lelament se seguirà treballant per mancomunar el servei amb l’Ajuntament de Lloret. Per últim, també va prosperar la modificació del Reglament d’Ús dels recursos i sistemes informàtics de l’Ajuntament de Blanes.

Data de realització: 04/25/2014 | Data de la darrera actualització: 04/25/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300