Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El PA Blanes Fundació Sots Campió d’Europa


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/26/2014 04:58:19 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El PA Blanes Fundació Sots Campió d’Europa

L’equip blanenc s’ha penjat la medalla de plata al Campionat d’Europa que s’està disputant a Holanda amb la coreografia “As Time Goes By”

El Patinatge Artístic Blanes Fundació va sumar ahir divendres un nou èxit al seu ja dilatat llistat de guanys aconseguits. Aquesta vegada ho ha fet situant-se com a sots-campió d’Europa en la modalitat de grups xou petits a la competició que s’està disputant a Almere, Holanda.


Fotografia: PA Artístic Blanes Fundació
D’aquesta manera, els patinadors que entrena Aurora Navarro han tornat a pujar a podi en una competició internacional. Les altres dues primeres posicions les han aconseguit sengles equips italians: l’or ha estat per a la coreografia titulada “El lento Conquistador”, mentre que el bronze l’ha obtingut el muntatge “She was just a number”. D’altra banda, a la quarta i cinquena places s’han classificat respectivament els equips de l’Aldea i de Sant Celoni, aquest darrer amb la coreografia “Pel meu 40 aniversari”.

En l’actual temporada l’equip blanenc defensa la coreografia titulada “As Time Goes By”, que ja li ha suposat haver guanyat l’or al Campionat d’Espanya disputat a principis de març. Val a dir que, mentre el PA Blanes Fundació es va penjar l’or al Campionat de Girona de grups xou i la plata al Campionat de Catalunya, l’equip del Sant Celoni es va proclamar sots-campió a la competició de l’estat espanyol on es van imposar els patinadors d’Aurora Navarro.
Data de realització: 04/26/2014 | Data de la darrera actualització: 04/26/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300