Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Festa d’entrega de premis del Concurs de Murals al Carrer


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/28/2014 12:57:35 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Festa d’entrega de premis del Concurs de Murals al Carrer

L’acte de lliurament dels guardons als guanyadors de la 27a edició es va completar amb un concert amb la “Bandeta” i la “Minibandeta” de l’Escola de Música

El recinte del Banc dels Músics del passeig de Mar va allotjar aquest passat diumenge al migdia la festa del lliurament de premis corresponents a la 27a edició del Concurs de Murals al Carrer. El certamen, que havia tingut lloc just un dia abans -durant el matí del dissabte 26 d’abril-, va aplegar uns 850 nois i noies, que van esprémer la seva imaginació i les seves dots artístiques.

La festa es va encetar lliurant els obsequis als guanyadors i guanyadores. L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, acompanyat de la regidora de Cultura i Festes de l’Ajuntament, Lara Torres, van encarregar-se d’anar lliurant-los als diferents classificats i classificades.

Així, en la categoria “A” del cicle mitjà d’educació primària per a nois i noies de 8 a 10 anys, el primer premi ha estat pel mural que van pintar un grup d’alumnes del CEIP Quatre Vents: Farners Ibañez Caellas, Mireia Galera Grimal, Aina Figueras Puigvert, Júlia Maynou Gonzalvo, Sara Jiménez Castañón i Emma Del Hoyo Mir.


Fotografies: Jordi Roig
El segon premi en aquesta mateixa categoria l’han guanyat un grup d’alumnes del Col·legi Cor de Maria: Anna Jové Fontova, Joaquim Reixach Burcet, Guillem Pérez Porcuna, Nerea Sánchez Gutiérrez i Iris Robles Rull.


Val a dir que enguany el jurat qualificador també va destriar dos accèssits, un per a cada categoria. En el cas de la “A”, va ser per un mural confeccionat per Pol Gragera, Julien Mesias, Víctor Cazuela, Arnau Font, Marc Fluvià i Enrique Bueno, del Col·legi Cor de Maria.

En la categoria “B” d’educació primària d’11 a 12 anys, el primer premi l’han guanyat uns alumnes del CEIP Mossèn Joan Batlle: Ainoa Fontrodona Mayolin, Maria Duran Molist, Anna Guirado Marin, Sigrid Sandu, Lucia Cardozo i Fatu Kebbeh.


El segon premi, per la seva banda, l’han guanyat Maria Victoria Peleno, Itziar Ferre Llavina, Alba Arcos Ribas, Ana Romaguera Fernández i Júlia Jiménez Martin, totes elles alumnes del CEIP Quatre Vents.


Per últim, l’accèssit en la categoria “B” l’han guanyat un grup d’alumnes del Col·legi Santa Maria: Emma Sánchez Albano, Paula Cazorla Marchante, Emma Scholten Garcia, Abril Caballo Barceló i Mireia Terrés Campos.


Un cop fet el lliurament de premis va venir la part encara més lúdica de la festa que, a diferència d’anys anteriors, va comptar amb música en directe a càrrec de dues formacions musicals de recent creació. Es tracta de la “Bandeta” i la “Minibandeta” de l’Escola de Música.


Fotografies: Ajuntament de Blanes
Durant una bona estona, el públic congregat davant el Banc dels Músics va poder gaudir d’un concert amb diverses peces musicals. Així, tant hi havia cançons actuals adaptades per a la formació musical, com fragments de conegudes pel·lícules, passant per peces populars.Data de realització: 04/28/2014 | Data de la darrera actualització: 04/28/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300