Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acollirÓ l’11 de Maig el IX Cross Escolar


CamÝ de tornada


Men˙ principalNoticia publicada a la web el 04/30/2014 12:23:55 PM
ATENCIË: pot incloure informaciˇ no actualitzada !

Blanes acollirÓ l’11 de Maig el IX Cross Escolar

La prova, que tindrÓ lloc a l’exterior de la Ciutat Esportiva, tancarÓ inscripcions el 8 de maig i poden participar-hi escolars de primÓria i secundÓria, que rebran una medalla de record

La zona exterior de la Ciutat Esportiva Blanes -on properament estÓ previst que comenci la construcciˇ del primer camp de futbol d’aquest equipament-, serÓ l’escenari que allotjarÓ el proper diumenge 11 de maig la novena ediciˇ del Cross Escolar. Es tracta d’una competiciˇ en quŔ la canalla sˇn els mÓxims i principals protagonistes i que s’organtiza amb l’objectiu de promoure la prÓctica esportiva des de ben petits.

El IX Cross Escolar estÓ obert a la participaciˇ de tots els nois i noies dels centres escolars de primÓria i secundÓria de Blanes. Les inscripcions es poden fer a travÚs de cada centre educatiu, que tÚ un responsable de formalitzar-les. La data lÝmit per fer-ho serÓ el 8 de maig, o bÚ quan s’hagin arribat al topall de 600 atletes participants.

Seleccionats pel Cros Jocs Emporion a Figueres

La prova inclourÓ un total de 9 curses que cobriran un nombre de voltes al circuit en funciˇ de la categoria dels participants. TambÚ hi ha dos trašats del circuit amb dues allargades diferents per adaptar-se a les possibilitats dels joves esportistes, de manera que la distÓncia mÚs curta que es cobrirÓ serÓ de 500 metres i la mÚs llarga de 1.650 m.


La primera cursa es farÓ a partir de les 10’30 h del matÝ i, consecutivament, aniran fent-se en les diferents categories. AixÝ, primer competiran junts infantils i cadets, alevins, benjamins i prebenjamins. Es faran dues curses de cada grup, primer amb els corredors i desprÚs amb les corredores. Per ˙ltim, la novena i darrera prova estarÓ oberta a la participaciˇ de tothom, amb atletes que hagin nascut l’any 1997, aixÝ com en anys anteriors.


Cap a les 12 del migdia es farÓ el lliurament de premis als primers classificats, tot i que cal dir que tots els corredors i corredores, pugin a podi o no, rebran una medalla en record de la seva participaciˇ. D’altra banda, val a dir que els 10 primers classificats de cada categoria seran automÓticament seleccionats per competir al Cros Jocs Emporion que es disputarÓ el 31 de maig a Figueres.


El IX Cross Escolar estÓ organitzat per l’Ajuntament de Blanes amb el suport del Grup Fondistes Blanes i el Consell Comarcal de la Selva.
Data de realitzaciˇ: 04/30/2014 | Data de la darrera actualitzaciˇ: 04/30/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecciˇ de dades | AvÝs Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes TelŔfon: 972 379 300 | Informaciˇ

Inici de la pÓgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | TelŔfon: 972 379 300