Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes allotjarà la 1a Trobada Infantil del RCD Espanyol


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/06/2014 05:44:58 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

PenyaEspanyolBlanes allotjarà la 1a Trobada Infantil del RCD Espanyol

Jugadors i jugadores del primer equip del club visitaran el Teatre, on tindrà lloc el primer acte d’aquestes característiques que es fa arreu de Catalunya

No passa dia que els aficionats més joves poden trobar-se, fer-se fotografies i parlar de tu a tu amb els seus ídols del món del futbol. Doncs bé, justament això és el què proposa fer a Blanes el proper dimecres 14 de maig el RCD Espanyol en el decurs d’un acte organitzat per la Penya Blanc-i-Blava de Blanes amb el suport de l’Ajuntament de Blanes i la Federació Catalana de Penyes de l’Espanyol.

Es tracta de la primera vegada que es fa un esdeveniment d’aquestes característiques arreu de Catalunya, de manera que Blanes serà pionera al allotjar-lo. L’experiència es presenta amb el títol de “Trobades Infantils RCDE”, i és un projecte de caire eminentment social adreçat a la població infantil.


Les trobades consisteixen en un seguit de visites periòdiques de membres destacats del club i de jugadors dels primers equips a diferents punts de tota la geografia catalana. La iniciativa ha sorgit de la voluntat d’acostar l’Espanyol i els seus esportistes a la canalla i al jovent de Catalunya, que hi hagi un major contacte entre l’afició i els seus ídols.

Invitacions per assistir a la Trobada al Teatre

L’experiència s’encetarà al Teatre de Blanes el dimecres 14 de maig a partir de les sis de la tarda, quan tots els nois i noies que disposin de les invitacions podran anar a conèixer personalment els jugadors i jugadores del club, així com diversos directius que els acompanyaran. La trobada també comptarà amb la participació de les Penyes d’Arenys, Calella, Breda, Tordera, Lloret i, possiblement, d’alguna escola de futbol propera a l’Espanyol.


La Penya Blanc-i-Blava de Blanes està repartint les invitacions per assistir a l’acte que s’allotjarà al Teatre tant als seus socis i sòcies com als membres d’aquestes penyes convidades. En el cas que s’estigui interessat en aconseguir-ne, cal posar-se en contacte amb el president de l’entitat blanenca, Ramon Luís, a través del telèfon 649 710 865.

No cal dir que el fet que s’hagi escollit Blanes per dur a terme l’experiència per primera vegada ha estat molt ben rebut per la Penya Blanc-i-Blava de la vila i, en aquest sentit, el seu president ha recordat : “Històricament no està prou ben reconegut, però si hi ha algun poble que ha aportat més jugadors de l’Espanyol, aquest no hi ha cap mena de dubte que és Blanes. Estem parlant de primeres figures com ho van ser Parra, Pep Ruiz, Òscar Serrano, Marc Deval, Jaspe o Carrillo".


Per la seva banda, un altre dels membres de la junta de la Penya Blanc-i-Blava de Blanes, Jaume Sagrera, també ha remarcat: “No és per casualitat que el Club Deportiu Blanes du els mateixos colors, sempre hi ha hagut una gran afinitat entre totes dues entitats”. De fet, tal i com ha recordat Sagrera, corria l’any 1954 quan qui llavors era el president del RCD Espanyol, Genaro de la Riva, s’allotjava en una torre que tenia als Pins. L’agost d’aquell any es van celebrar uns actes per inaugurar la Penya Blanc-i-Blava número 15 de l’Espanyol, la de Blanes. Per aquest motiu, entre d’altres esdeveniments, es va jugar un partit de futbol entre el Blanes i l’Espanyol.Data de realització: 05/06/2014 | Data de la darrera actualització: 05/06/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300