Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit del Festival Solidari al Morralla


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/19/2014 02:43:48 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

MORRALLA ESPAI CREATIUÈxit del Festival Solidari al Morralla

Organitzat per l’Associació Cultural El Volcan amb el suport de l’Ajuntament, empreses i entitats, els fons recaptats s’han destinat a l’Associació Aprenem

L’escenari del Morralla Espai Creatiu va allotjar dissabte passat des de primera hora de la tarda i fins la matinada el Festival Solidari “Amics de Dennis”, amb l’objectiu de recaptar fons econòmics per a l’Associació Aprenem, que treballa per a la inclusió de persones amb trastorns de l’espectre autista. L’esdeveniment el va organitzar l’Associació Cultural El Volcan, del barri de Ca la Guidó, comptant amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, així com de diverses entitats, empreses i particulars.


La jornada solidària ja havia començat al matí, amb un partit benèfic de futbol que es va fer al Camp Pedro Alia Dorado, que va enfrontar una selecció dels veterans de l’AD Ca la Guidó i del CD Blanes. A la tarda va ser quan es van anar succeint diverses actuacions i activitats a l’escenari del Morralla, Espai Creatiu. La primera actuació va anar a càrrec de les joveníssimes ballarines del grup infantil “Duende”, que van fer les delícies del nombrós públic que omplia la sala. Els balls que van oferir els van reblar els càlids aplaudiments amb què les van acaronar petits i grans però, sobretot, el públic adult.


La professora de ball Anaïs Granados va prendre el relleu de les ballarines dalt l’escenari amb diversos balls que van ser seguits per la mainada perquè, tot seguit hi hagués una celebrada actuació del grup AMA. En aquesta ocasió, diversos joves membres de l’entitat –en duets i en grups- van caracteritzar-se de personatges de fantasia per oferir una selecció de cançons corresponents a conegudes bandes sonores de pel·lícules de la factoria Disney.


El tram final de la vetllada abans no comencés el Festival de Rock, va ser una sessió de Karaoke, així com l’actuació d’una jove cantant que va interpretar a capel·la una cançó que li va dedicar a la Laura, la mare de’n Dennis, el cas del qual ha estat la gènesi del Festival Benèfic. Per últim, la vetllada es va tancar, com dèiem, amb un Festival de Rock que va comptar amb la participació dels grups La Revuelta, Sekuela, Rav i Loco Vive.


Val a dir que durant el Festival Benèfic Solidari “Amics de Dennis” el públic assistent també va comptar amb d’altres al·licients per poder sumar esforços i donatius. Així, la canalla va poder gaudir d’un taller de dibuixos o bé d’un taller de maquillatge, i els més grans podien comprar números pels sis sortejos que es van fer, o bé adquirir cupcakes, entre d’altres.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 05/19/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300