Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El CAU neteja la platja de Sa Forcanera


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/16/2014 10:35:55 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El CAU neteja la platja de Sa Forcanera

La unitat de Rangers que du el mateix nom de la cala ha enllestit el seu projecte de tot l’any durant el cap de setmana i n’ha informat distribuint flyers així com amb una parada al passeig

El passat cap de setmana la unitat de Rangers Sa Forcanera de l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa ha enllestit el projecte que han estat duent a terme els seus membres durant aquest any, i que ha culminat amb una neteja a fons de la cala de Blanes que dóna nom a aquesta secció del CAU. El projecte mediambiental ha implicat la feina de 20 nois i noies d’entre 11 i 14 anys d’edat, així com 4 caps que tenen cura de tots ells.


Per enllestir el projecte mediambiental que duia per nom “Recuperem la Cala Sa Forcanera”, dissabte a primera hora els membres del CAU van sortir en barca, kayaks o bé nedant per poder arribar a la Cala Sa Forcanera. Ho van haver de fer per mar, ja que l’accés per terra a través del camí de ronda està tallat i no hi ha cap altra manera d’arribar-hi. Un cop a la cala, la unitat de Rangers del CAU va estar treballant per netejar-la a fons, i el resultat va ser que van recollir sis bosses grans d’escombraries plenes a vessar de deixalles, així com material i estris prou pintorescs i de grans dimensions. Objectes com per exemple la fusta d’un palier, sabates, o bé un tros de reixa.


Els nois i noies no tan sols es van limitar a netejar: també van construir tres contenidors de deixalles perquè a partir d’ara qui vagi a la Cala Sa Forcanera contribueixi a mantenir net aquest indret. Amb aquest objectiu, han elaborat uns flyers on s’explica el projecte mediambiental que han dut a terme i es demana la col·laboració ciutadana per seguir mantenint neta la cala, l’objectiu global del projecte que vol preservar els espais naturals de Blanes, en què també han estat treballant altres unitats del CAU.


L’endemà diumenge es va fer una parada informativa al Passeig de Mar on es van repartir flyers per explicar aquesta acció mediambiental. Per ajudar a conscienciar sobre aquest tema, un dels elements que hi contribuïa força era poder veure en viu i en directe tota la deixalla acumulada que havien tret de Cala Sa Forcanera els membres de l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa de Blanes.


Data de realització: 06/16/2014 | Data de la darrera actualització: 06/16/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300