Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Enllestida la renovació de les instal·lacions de nàutica d’esbarjo al Port


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/17/2014 05:12:36 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

PorDeBlanesEnllestida la renovació de les instal·lacions de nàutica d’esbarjo al Port

Ports de la Generalitat ha reordenat les instal·lacions de nàutica popular per donar major qualitat de servei als usuaris d’embarcacions de petita eslora

L’actuació que s’ha dut a terme ha suposat un import de 200.000 €, i s’emmarca en el Pla d’Inversions de Ports de la Generalitat, que és qui s’ha encarregat de dur a terme la reordenació de les instal·lacions de nàutica d’esbarjo a la zona portuària de Blanes. L’objectiu de les obres ha estat oferir un millor servei als usuaris i les seves embarcacions. En aquest sentit, la instal·lació compta amb una capacitat per a 250 embarcacions d’entre 4 i 7 metres d’eslora.


La renovació ha permès substituir dues passarel·les, millorar la rampa d’accés i canviar les torretes d’electricitat, aigua i enllumenat. Les dues noves passeres són flotants, amiden 96 metres de llarg per 2 metres d’amplada, i compten amb vuit torretes de serveis. Cadascuna d’aquestes torretes disposa d’il·luminació, quatre punts de servei d’electricitat i altres quatre de servei d’aigua.


Amb aquests treballs, s’han completat les obres executades l’any passat, en què ja es va renovar la tercera passarel·la de nàutica d’esbarjo en aquest mateix port blanenc.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 06/17/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300