Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’ABBC treu els seus productes al carrer dissabte


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/17/2014 05:21:56 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’ABBC treu els seus productes al carrer dissabte

Els comerciants del centre de Blanes faran una jornada especial de “La Botiga al Carrer” per presentar les novetats de la temporada estiuenca

Dissabte vinent qui tingui ganes de firar-se sense entrar a l’interior dels establiments del centre de la vila ho podrà fer a través de l’esdeveniment que ha programat pel dia 21 de juny l’ABBC, l’Associació de Botiguers de Blanes Centre, amb el suport de l'Ajuntament de Blanes. Es tracta d’una activitat extraordinària que es presenta sota el lema “Venem a la Fresca”, ja que és justament això el què es proposa: aprofitar el bon temps que s’espera que farà de nou el proper cap de setmana, passejar pel nucli històric del municipi i guaitar les parades al carrer.


Els comerciants oferiran una atractiva exposició dels articles de la temporada estiuenca amb les novetats, les marques que estan de moda i tot un reguitzell de productes seleccionats exclusivament pels botiguers per mostrar-los als seus clients. Hi haurà parades al carrer davant de cada establiment des de les 9 del matí fins a les 9 de la nit.


En definitiva, es tracta d’una nova ocasió de gaudir de “La Botiga al Carrer” però en edició especial, per convidar a vilatans i visitants que visquin un dia de compres a l’aire lliure amb els productes de qualitat que ofereixen els professionals de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre. Com és habitual, es podrà aparcar de forma gratuïta amb les hores d’aparcament que regalen la majoria d’establiments associats per realitzar les compres. Es tracta dels pàrkings SABA i Brillas.

Data de realització: 06/17/2014 | Data de la darrera actualització: 06/17/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300