Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Casal d’Estiu per a Joves de 12 a 16 anys: Morralla 3.0


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/18/2014 12:05:00 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

MORRALLA ESPAI CREATIUCasal d’Estiu per a Joves de 12 a 16 anys: Morralla 3.0

L’objectiu és que els nois i noies puguin trobar un espai adequat a les seves necessitats, ja que és una franja d’edat que no sol comptar amb gaires ofertes específiques pensades per a ells

L’Ajuntament de Blanes posarà en marxa aquest any una activitat estiuenca adreçada als nois i noies de 12 a 16 anys, una franja d’edat que no sol comptar amb gaire ofertes d’esbarjo específicament adreçades per a ells. Des de l’Àrea de Joventut i l’Associació Juvenil Batibull (que s’encarrega de dinamitzar les activitats del Morrala, Espai Creatiu) s’ha detectat la necessitat de poder oferir un espai de lleure d’estiu per aquests joves que encara no poden incorporar-se al mercat laboral però que, alhora, ja són massa grans per participar en espais de lleure que són massa infantils per als seus actuals interessos.

Amb la finalització del curs escolar i l’inici de les feines de temporada, se sol detectar una davallada en la participació dels joves més grans (franja de 16 a 20 anys) al Casal de Joves. Va ser d’aquesta manera com va sorgir la idea d’organitzar el Casal de Joves d’Estiu: Morralla 3.0, perquè els nois i noies d’aquesta edat també tinguessin una opció.

En definitiva, es tracta de cobrir la necessitat d’oferir un servei de qualitat per a les famílies i per als joves del municipi de 12 a 16 anys. D’altra banda, també es considera una altra manera de seguir treballant per potenciar el projecte de Morralla i l’ús de les seves instal·lacions.

Casal de Joves d’Estiu: Morralla 3.0

El Casal de Joves d’Estiu: Morralla 3.0 oferirà tallers artístics i creatius de diverses disciplines com ara dansa, circ, teatre, teles, acrobàcies i noves tecnologies. També està previst que es programin excursions i visites d’interès adequades per a les inquietuds dels joves a qui va destinada l’activitat, incloent activitats esportives, sortides a la platja i altres ocupacions que puguin satisfer els seus interessos. En aquest sentit, la idea és programar una sortida cada setmana.


Fotografia: Alejandro Rodríguez
L’activitat es farà al llarg de tots els matins del mes de juliol, de 9 a 13 h, i està pensada per comptar amb una participació de 24 joves com a màxim i té un cost de 100 euros. El casal d’estiu per a nois i noies de 12 a 16 anys s’allotjarà al Morralla, Espai Creatiu de l’1 al 31 de juliol.

Per donar a conèixer tots els detalls que cal tenir en compte al voltant d’aquesta activitat, s’ha programat una xerrada informativa obert a la participació de tothom qui estigui interessat. La trobada es farà aquest proper divendres 20 de juny a partir de les 19’30 h al Morralla Espai Creatiu, situat al polígon industrial.

D’altra banda, també es poden fer les inscripcions i/o obtenir informació a través del correu morralla@blanes.cat o bé al telèfon del Morralla, al 972 330 711.

Un espai de lleure vivencial

Més enllà de l’activitat estiuenca, els objectius que es volen aconseguir amb la organització del casal són oferir un espai de lleure participatiu real i de qualitat als més joves de Blanes a través dels seus interessos. També es vol generar una experiència de lleure vivencial aprofitant els recursos que ofereix l’equipament del Morralla: tant els humans com els materials, d’infraestructura i del seu entorn.

A nivell educatiu, es vol crear un espai d’aprenentatge, expressió i lleure a través dels diferents llenguatges creatius i artístics, i posar a l’abast dels participants una sèrie de recursos innovadors per a la cultura juvenil basats en la producció artística i les noves tecnologies.

Data de realització: 06/18/2014 | Data de la darrera actualització: 06/18/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300