Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Cloenda del Curs MirART a la Biblioteca


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/18/2014 06:51:31 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

BibliotecaCloenda del Curs MirART a la Biblioteca

La segona edició ha comptat amb la participació de 20 alumnes, que avui han assistit a la darrera classe impartida del curs impartit per Àngela Sagrera

La sala d’actes Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal de Blanes ha allotjat avui la darrera classe de la segona edició de MirART, el curs bàsic d’història de l’art que ha impartit en aquest equipament la professora Àngela Sagrera. L’experiència, que s’ha fet per segon any consecutiu, ha comptat aquest curs amb la participació de 20 alumnes que han cobert una ample ventall d’edats: des dels 27 fins als 80 anys.


MirART s’ha estat impartint els matins de cada dilluns en aquest equipament cultural blanenc però avui, amb caràcter excepcional, la classe s’ha fet coincidint amb un dimecres. Aquest canvi s’ha fet perquè tocava finalitzar el cicle coincidint amb aquestes dates i, donat que dilluns vinent és festiu al ser pont per Sant Joan, s’ha preferit fer aquesta excepció de molt bon grat.

A banda de les classes teòriques, els alumnes també han tingut l’oportunitat de participar en una sortida que es va fer a principis d’any a Girona per visitar la seva catedral, així com el Museu d’Art. El curs ha finalitzat tractant les avantguardes del segle XX, i tant els alumnes com la professora han coincidit en mostrar-se molt satisfets dels resultats aconseguits.


A partir d’ara ja s’ha obert el període de pre-inscripció per al curs 2014-2015, pel qual tornarà a haver-hi 20 places disponibles, igual que s’ha fet en les dues primeres edicions. Tanmateix, els alumnes participants en edicions anteriors tindran l’oportunitat de fer un seguiment amb la professora Àngela Sagrera, que comportarà un compromís de treball personal de l’alumne.Data de realització: 06/18/2014 | Data de la darrera actualització: 06/18/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300